Що подарувала мені подруга з Німеччини ?

1. ALTERRA lipgloss блиск для губ, № 18

ALTERRA - це натуральна декоративна косметика, вважається еко косметикою в Німеччині.
Колір просто неймовірний і подруга коли його купувала, сказала що він був останній.
Колір дуже цікавий , на губах як ягідний.
Натуральна косметика не значить що гіпоалергенна, потрібно дивитись склад і чи не буде реакції на якийсь з компонентів. Тому з натуральною косметикою потрібно бути обережним.
Який же ефект ?
Носитьться блиск години дві , живить губи та зволожує . Не липкий. Приємний блиск, який дає ефект рідкого скла на губах.

2. Крем для рук Alverde 30 ml.
Alverde натуральна веган бютжента німецька косметика .
Формат ідеальний для моєї маленької сумочки. Ще не пробувала його наділі -потім обов'язково поділюсь враженнями.

3. Гель для душу з милим котиком jasmine sсented . Дизайн з котиком мені дуже подобається.

Вітаміни з Німеччини.
Перед прийомом будь яких вітамінів чи добавок - обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

1.Допельгерц біологічно активна добавка Мелатоніну від , 40 таблеток,( Doppelherz)
Покращує сон та корисно впливає на нервову систему, сприяє швидшій адаптації при зміні часових поясів.
Виробник Німеччина.

2. Doppelherz вітамін В12 (500).
В12 дуже корисний вітамін для нервової системи та для веганів. Дуже корисний для всього організму.
Виробник Німеччина.

3. Біологічно активна добавка для здоров'я волосся tetesept Haarkraft.
Сила волосся Цинк+ біотин+ фолієва кислота
tetesept 30 штук, 7,5 г (Німеччина).
Комплекс для укріплення волосся від самих коренів.

4. Пробник зубних паст у таблетках .
Я вже пробувала такі, а це інший виробник.
І трішки цукерок щоб було солодким життя.

Як вам мої подарунки? Що більше всього зацікавило?

03 січня, 2025
03 січня, 2025