1
/7
MUC продовжує дарувати свято)
Всім привіт✌️
Свята вже закінчилися, але MUC продовжив святковий настрій подарунковими боксиками, за що щиро дякую 🤍
1-й яскравий боксик від Lamel за "зміїний" образ, він був дуже неочікуванним, хоча я довго малювала свою змію, навіть з допомогою чоловіка, але не вважала, що мій образ вийшов переможним, тому цей подаруночок вдвічі приємніший. Всередені були👇:
- 8 кольорових гелевих олівчиків. Вони неймовірно гарні та яскраві, вже хочеться ними зробити якийсь яскравий образ🌈.
- 2 Олійки-тінта для губ Make Up All in One у відтінках 403 та 404. Я бачила дуже багато негативних відгуків про ці тінти, навіть у клубі, тож очікувала чогось не дуже класного. Проте, обидві олійки мені дуже сподобалися та неймовірно ягідно розкрилися на моїх губах. Тож, всі ми різні та якщо комусь засіб не підійшов, то це зовсім не означає, що він не сподобається і вам)
2-й подарунковий пакетик від LN Pro. Я отримала його завдяки промокоду за участь у музикальному конкурсі до Нового Року). В пакетику на мене чекали 2 туші👇:
- LN Pro Glow-Up Curl & Volume Mascara
- LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
* Тут хочу зазначити, що в мене не було можливості обрати подарунок, тож туші я замовила наосліп. Вони мені зараз не потрібні, бо є 5 відкритих флакончиків, які потрібно встигнути використати, поки вони не засохнуть). Тож, допис про туші LN Pro буде трохи пізніше, коли до них дійде черга 🥲
Я дуже тішуся цим чарівним подаруночкам, дякую MUC🤍
Дякую за увагу💕
Продукти для цього looks
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
LN Pro Glow-Up Lift & Extension Mascara
3
329 ₴
Коментарі (0)