#spatimemakeupclub

Моя вечірня рутина .

Раніше не замісала що стільки засобів використовую . А це означає не рутиною , а задоволенням

Обожнюю приймати ванну , в мене є двоє діток і як не просто це написати , але хочеться побувати в тиші і на самоті . Ванна це те місце де можу сховатись і побути в тиші . Обовʼязково це приглушене світло і Бішофіт кристалічний концентрат . І не тільки концентрат , узагальнено я отримую багато задоволення з засобами від Bisheffect .

З кристалічним концентратом , я відпочиваю і набираюсь енергііі , спокою .

А також в ньому є такі властивості :

Показання для застосування:

• Деформуючий артроз ;
  • Артрит:
  • Остеохондроз хребта
  • Наслідки травм
  • Неврологія
  • Радикуліт
  • Вегето-судинна дистанія
  • Порушення обміну речовин та сну
  • Стабілізує артеріальний тиск

Як не дивно , я користуюсь дитячим засобом .

Це пінка для ваги від Tink Kids .

Він неймовірний своїм ароматом і приємною пінкою . Теж дуже хочеться побути дитиною , або просто насолодитись пінкою.

Недавно зʼявився в мене забір від Kezy і я забула про всі інші засоби ! Вибачте мене бренди !

Шампунь і маска від Kezy відновили моє волосся після висвітлення , я вже давно не відчувала наскільки моє волосся здорове і насичене . Це ті засоби , які дозволяють отримати професійно ефект в домашніх умовах .

Після прийняття вани обовязково зволоження тіла .

Забула зняти що ще зволожую тіло, молочком від Joko Blend цей засіб дуже приємний , гарно справляється зі своєю роботою, робить шкіру приємною , ніжною і зволоженою .А аромат просто неймовірний ( доречі в цього бренду є декілька варіантів з різним ароматом і кожен може підібрати для себе індивідуально, хоча мені вони подобаються всі ) .

Продовжуємо догляд за обличчям :

На данний момент дуже подобається бренд Hillary і зацікавив такий засіб , як УБТАН . До знайомства з ним ніколи про нього не чула , а тепер в моїй рутині присутній і він . Не регулярно , користуюсь але дуже улюблю . Він дуже класно збагачує шкіру корисним вітамінів і шкір стає набагато ліпшою і доглянутою .

Також після бутану , або просто на ніч користуюсь кремом від Hillary для сухої та пошкодженої шкіри . Він з першого використання полонив моє серце . Відновив шкіру , і саме найголовніше його не потрібно використовувати багато , а що означає ? Це те що економить мою кишеню .

Ну і найголовніше . Завжди мені чоловік нагадує анігдот .

Мама виходить з ванни і бере крем для рук ( натирає ), крем для тіла ( натирає) , крем під очі (мастить ) , крем для обличчя (мастить ) . А потім чоловік запитує .

- А навіщо тоді милась ?

Десь в тому питанні є правда , але ми дівчатка без цього вже не можемо .

05 січня, 2025
NikVik
05 січня, 2025