Розпаковка подарункового боксу від Lamel: перше знайомство з новинками!

Що може бути кращим за нову косметику? Лише нова косметика від Lamel, подарована Makeup Club! 😍

Отримати бокс із такими скарбами було неймовірно приємно, і я поспішаю поділитися з вами своїми першими враженнями! 💄

Олія-тінт для губ LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil 🌸
В коробочці мене чекали два розкішні тінти для губ💋:
- Відтінок 403 – на вигляд легкий червонуватий, але думаю на губах він має проявлятися більш яскравим.
- Відтінок 404 – на вигляд ніжний рожевий, мале значу тінти для губ думаю він буде кольору фуксії.

Дизайн упаковки – справжнє мистецтво! Напівпрозорі флакони відображають відтінки продукту, що додає нотки елегантності. Сам тінт має легкий глянцевий фініш, і якщо вірити опису, ще й ефект зволоження та легкого об’єму. Ну, це точно перевірю!

💭Очікування:
Мені завжди подобалися олії-тінти, бо вони поєднують догляд і колір. Від Lamel очікую бездоганної текстури, що не липне, але дарує сяйво та комфорт. Чи справдяться ці мрії? Побачимо в детальному огляді! 😉

LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner 🎨
Тут справжнє свято кольору! Відкриваю коробочку, а там – вісім яскравих відтінків:
402 – сміливий яскраво-рожевий;
403 – весняний салатовий;
404 – сонячний жовтий;
405 – загадковий фіолетовий;
406 – енергійний помаранчевий;
408– ніжний пастельний блакитний;
409 – теплий рожевий з м’яким підтоном;
410 – насичений морквяно-помаранчевий.

Зізнаюся, деякі з цих кольорів уже знайомі мені, і я встигла їх оцінити :)

💭Очікування:
Гелеві олівці – це те, що я люблю за їхню універсальність: можна малювати стрілки, використовувати як базу під тіні або для сміливих акцентів. Сподіваюся, що ці красунчики подарують максимум яскравості та комфорту в носінні!

💬 Чому я в захваті?
Lamel – бренд, який не боїться експериментів. Їхня косметика завжди яскрава, стильна і сучасна, тому я в передчутті неймовірних тестувань! Уже придумала кілька ідей для макіяжу з цими продуктами, але про результати обов’язково розповім у наступному дописі.

А поки ділюся цією розпаковкою, щоб ви теж зарядилися моїм ентузіазмом! 🥰 Ви коли-небудь користувалися продукцією Lamel? Який ваш улюблений продукт?

До нових відкриттів і експериментів! 💄

05 січня, 2025
Daryna
05 січня, 2025

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner
Всі відгуки (347)