#spatimemakeupclub

✨ Моя спа-рутина: час для себе, душі та тіла ✨

Для мене спа-рутина – це не просто догляд за собою, а справжній ритуал відновлення. Це ті моменти, коли час ніби зупиняється, і я можу побути наодинці з собою, ( ну майже наодинці, Лолочка має бути завжди) наповнюючи кожну клітинку тіла та душі затишком і гармонією.

Моя особлива любов – ванна. Тепла вода, наповнена ароматними сіллю чи піною, стає справжньою магією. Додаєш трохи корисних пахучок – і кімната наповнюється чудовим ароматом, який не лише розслаблює, а й допомагає відновити сили.

Я вірю, що такі маленькі ритуали – це спосіб не просто потурбуватися про себе, а й висловити вдячність своєму тілу за всі його зусилля. У цей момент я дозволяю собі просто бути, насолоджуватися кожною миттю, мріяти, відпускати втому та наповнюватися натхненням.

Це мій спосіб сказати собі: "Ти важлива, ти заслуговуєш на цей час". І знаєте, після таких вечорів здається, що світ стає яскравішим, сили повертаються, а проблеми більше не здаються такими великими.

Друзі, знаходьте час для себе. Це не просто догляд – це любов до себе, яка змінює все навколо.

05 січня, 2025
Dasha_Batalova
05 січня, 2025