Макіяж у 2025 році

Всім привіт) Це мій перший допис в новому році і вирішила я почати з макіяжу

Я дуже люблю фарбуватись, але от саме коли ти годину стоїш біля дзеркала і нікуди не поспішаючи вимальовуєш кожен сантиметр обличчя

На кожен день, ось ця типова рутина-це не для мене. Я вже краще піду без нічого ніж так, що я і роблю)

Сьогодні буде достатньо тексту, а не просто «ось я, а ось засоби»

Отже, з чого починається мій макіяж.

1. З вмивання теплою водою, без нанесення будь-яких кремів, сироваток і баз.
  2. Далі я наношу залишки Maybelline New York Instant Perfector Glow. Він з мерехтливими часточками, якщо влітку достатньо лиш його. То взимку він вже доволі темнуватий, хоч і підлаштовується. Але хочеться щільнішого покриття.
  3. Тож для сяйва я використала його, а от для перекриття я використовую консилер Nyx Bare with Me. Так, вам не почулось консилер-сироватка на все обличчя. Він настільки ідеально підходить по тону, що жодний тон так не справляється. А перекриття просто чудове без ефекту маски, не скочується і взагалі мені замінив усі тональні основи. Його я просто обожнюю
  4. Після тонального я оформлюю обличчя далі, щоб закріпити ефект і заматувати шкіру я використовую персикову пудру Eveline. Вона гарно тримає увесь макіяж та матує
  5. Також сьогодні у мене сухі текстури, палетку від Catrice я дуже люблю, але мінеральні сухі румʼяна та контуринг люблю не менше, а от наносити і те, і те-мені не подобається. З засобами Uoga Uoga дуже легко працювати, натомість такий природній і дуже красивий ефект

Перейдемо до очей?

Вони завжди у мене йдуть одразу після тону

Їх я також профарбовую контурингом і румʼянами, просто проходжусь залишками на пензлі щоб зробити «підложку».

1. Після чого в хід йде хайлайтер Seventeen. Я його буду хвалити вічно, бо він ніколи не закінчиться. Його я наношу зараз як тіні, мені забагато сяйва на зиму для звичного використання, а от як тіні він неперевершений. Наношу його я дуже обережно, бо можна засвітити всі вулиці, якщо нанести багато)
  2. Далі в хід йде підводка в шайбоці від Maybelline. Вона матова, більше схожа на олівець-тіні. Нема ось цього блиску. І роблю нею легкі стрілки
  3. Також олівцем від Bless в коричневому кольорі я пропрацьовую слизову і дублюю стрілку, аби колір був не чорний, а злегка змішаний. На жаль, передати всього просто неможливо через фото (або я просто не можу)
  4. Фінальна частина-це туш, з природнім ефектом. Коли вії такі як пух. Це Glambee джинсова серія, вона також змивається теплою водою, що дуже зручно

Тепер брівки

1. Тут у нас подарована мені брендом Pudra Cosmetics рік тому помадка для брів, я її обожнюю дуже природній ефект дає.
  2. Пензликом заповнюю всю брову, а потім фіксую гелем від Seventeen. Вже залишками, але все ж щоб трималось назавжди)

Губи-це завжди на кінець, перед виходом.

У мене просто олівчик від Nyx у відтінку Mauve. Я дуже полюбила його, хоча відтінки з рожевинкою не мої улюблені, цей запав у серце

Ось такий макіяж протримався 8 годин і все ще свіжий був змитий міцеляркою від Nivea, відновлюючою з пантенолом і скваланом

А також звичайно вечірнє вмивання теплою водою та міцний сон, щоб сьогодні народився цей допис)

Як вам макіяж?

Тихого дня, вечора і ночі🫰🏻

08 січня, 2025
DARIIAKOVACH
08 січня, 2025

Продукти для цього looks

Maybelline New York Tattoo Liner
Всі відгуки (53)
NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
Всі відгуки (79)
Uoga Uoga Natural Foundation Powder with Amber SPF 15
Всі відгуки (10)