#spatimemakeupclub

Привіт друзі! Не змогла і я пройти мимо такого чудового розіграшу від MAKEUP Club бо ванна для мене це прям окремий вид пристрасті , хоча нажаль і не завжди є на неї час) Приймання ванни для мене це в першу чергу про релакс, а не про гігієну - тому всі гігієнічні процедури роблю "до" . Починаю з обличчя - вмиваюсь з La Roche-Posay Effaclar +М Purifying Foaming Gel - засіб для вмивання який вже зі мною багато років, та улюбленою силіконовою щіточкою. Далі змиваю пил та буденність у душі проходячись мочалками-рукавичками, і я готова отримувати задоволення)

Обираю, що сьогодні буде мені дарувати насолоду у ванні - це Бомбочки для ванни "Cocktail", sunrise (чомусь як товар вони тегнулись як лаванда, але це далеко не про лаванду), про них здроблю оркмий допис. Розчинаю у водичці, обираю маску - сьогодні це равлик, беру смаколики, чай і поринаю у світ безтурботності на час доки вода не стане холодною) Виходячі з ванни не забуваю нанести Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Oil In Lotion обожнюю його за гарне зволоження і відсутність отдушок.

Дякую що провели зі мною цей релакс час, обіймаю усіх міцно міцно ❤️ Усім удачі в розіграші ❤️

10 січня, 2025
Чорна Юлія ❤
10 січня, 2025

Продукти для цього looks