Ніжність і Сяйво: Створюємо ідеальний образ з Bless Beauty

Ніжність і Сяйво: Створюємо ідеальний образ з Bless Beauty

Сьогодні я поділюся своїм улюбленим макіяжем, створеним за допомогою продуктів Bless Beauty. Легкий, романтичний і просто ідеальний для щоденного використання! 💕

За кадром:

1. Bless Beauty One Drop & Go (Тональний крем у відтінку 01) — мій улюблений тональний крем для природного фінішу. Він вирівнює тон шкіри і дарує відчуття легкості. 🌟

2. Bless Beauty Liquid Pigment 3in1 (у відтінку 02) — використала цей пігмент як рум’яна. Він додає свіжого рум’янцю і робить образ більш живим. 🌸

У кадрі:

1. Bless Beauty Matte & Shimmer Eyeshadow Palette (у відтінку 04 Pink) — створила ніжний макіяж очей, поєднавши матові і шимерні відтінки. Ця палетка просто ідеальна для витончених образів. ✨

2. Bless Beauty Lash Wings 4D Effect Mascara — для виразних і об’ємних вій використала цю туш. Погляд став відкритим і чарівним! 👁️

3. Bless Beauty Jelly Balm (у відтінку 05 Soft Plum) — завершила макіяж цим бальзамом-тінтом, що надав губам ніжний сливовий відтінок і зволоження. 💋

Цей образ легко створити, і він завжди виглядає бездоганно! Bless Beauty допомагає мені відчувати себе впевнено кожного дня. ❤️

12 січня, 2025
ttassya
12 січня, 2025

Продукти для цього looks

Bless Beauty Liquid Pigment 3in1
Всі відгуки (7)
Bless Beauty One Drop & Go
Всі відгуки (6)
Bless Beauty Matte & Shimmer Eyeshadow Palette
Всі відгуки (4)
Туш для вій
Всі відгуки (5)