1
/3
Остання розпаковка подарунків
Це прям точно остання, обіцяю🤣
На початку нового року ми їздили у відпустку до Києва, де я зустрілася з дівчатами, які мене привітали також 🥹
Пташечка, до якої я летіла на крилах любові і більше місяця чекала зустрічі - це, звичайно ж, моя Пришелець Ольга ❤️ той випадок, коли ви дружите вже дуже давно і бачитесь раз в пару років ))
Оля мене засипала дуже крутими обновками - тут два ліппера від Бренд Lipss у відтінках Raspberry Tart і Cherry (готую допис, ви будете шоковані моєю думкою про ці продукти); також тут були парфуми, які не попали на фото, але які я вже окремо відфоткала і теж напишу окремо: Milano Fragranze Panettone, Bottega Verde Panettone і Фісташка. Про фаворитів і не дуже - далі буде.
Також тут відливанти аж трьох масок для обличчя, крему для тіла від Hempz, і взагалі Оля як завжди зібрала цілу корзину всього. Я впісялась від цієї коробки, дякую 🤣
І також зустрілась і познайомилась з @Alina🍒 (не можу її відмітити знову) ,яка теж притягла цілий боксик з подаруночками, серед яких був семпл Skinny Dipping (виходить, що в мене їх тепер два, а значить томатному листю на мені - бути!!!), новинка від Ламель - желейні румяна, пінка для вмивання і масочки.
Дякую, Алінка ❣️
Короче ось таке вийшло свято в мене, яке розтягнулось майже на тиждень))
Коментарі (0)