1
/1
Покажу свій образ та додам пару слів)
Про челендж «думок» буде в кінці, спочатку про образ
Так як влітку я зробила стрижку «каскад» самостійно, то самостійно доводиться і робити укладки. Адже не завжди волосся «лягає» як би мені хотілось.
Сьогодні ж це легкі хвилі «від обличчя» за допомогою стайлеру від Babyliss. Я нічим не закріплюю, адже тоді волосся стає ще важчим і навпаки не спрацьовує ефект.
Я обожнюю макіяж в нюдових відтінках, це ніби як «про мене»
Тож для макіяжу я використала консилер Nyx замість тону, а от зону під очима злегка висвітлила консилером від Eveline.
Брови зачісувала милом від O’bays, а додала відтінку за допомогою помадки від Pudra cosmetics. Зараз це моє улюблене поєднання
Корекцію виконала палеткою Catrice, кремові текстури, які гарно і легко лягають.
А на повіки нанесла олівець від Bless, який розтушувала задля красивого коричневого легкого смокі)
Завжди підводжу лінію росту вій, це той самий олівчик але вже без сильної тушовки.
Туш від Glambee, люблю термо туші особливо взимку
Закріпила макіяж пудрою від Eveline, а на губах моя вічна любов Radiant у відтінку rust
Магія збирання зранку-це щось неймовірне, саме під певний настрій. Бо є дні, коли я прокидаюсь і взагалі не хочу нічого наносити, так добре і затишно себе почуваю. (Зізнаюсь, таких днів куди більше за макіяжні😄)
Власне, такий образ у мене вийшов☺️
Ну, а тепер про челендж декілька слів:
Я не слухала прям всі відео, не всі автори мені цікаві, не зі всіма хочеться хоч якось контактувати, та перебуваючи тут більше 2 років вже маю чітке сформоване уявлення про учасників (так здавалось).
Але те, що я побачила-мене трохи вразило
Адже «не популярна думка» має бути толерантною. І якщо на відео все в нормі і акуратно, то коментарі бажають кращого. Відверте коментування, насмішки, засудження
Для мене жінки-це про сестринство і підтримку. Але для когось-це про мізогінію, пліткарство, засудження, самоствердження
Можу зробити єдиний висновок і щиро подякувати клубу, команді за цей челендж
Він відкриває очі! Хтось лиш підкріплює враження про себе, хтось показує справжнє ставлення до тих чи інших
Краса-це про внутрішнє, а вже потім про зовнішнє
Тож будьте красивими!
P.S. Якщо моя особистість, моя діяльність вас якимось чином засмучує,викликає негативні і деструктивні емоції,-то позбудьтесь цього відчуття🫰🏻
Обіймаю кожну прекрасну дописувачку, вдячна за щире гарне ставлення та ваші промінці тепла не лише по відношенню до мене. А також дякую тим, хто залишив коментарі під моїм відео, ваші коментарі під кожним відео челенджу чудові і кажуть все про вас🫂
І не ображайтесь за те, що багато ваших дописів пропускаю, я намагаюсь як можу віддавати це тепло навзаєм 🥹
Усім тихого дня♥️
Коментарі (0)