Ще одні обновки

Всім привіт!

Це точно останні косметичні обновки, більше нічого поки купувати не планую)

Ухватила два набори "Козацький скарб" від HYDRASENCE - вони зараз продаються по 69!!! грн. Я не планувала їх купувати, але коли побачила ціну, то здоровий глузд підказав, що це ну майже даром і наповнення наборів класне, до того ж митись чимось треба) тому взяла два - один собі, інший хлопцю.

Мені попались патчі, заспокійлива сироватка (яку і хотіла) та крем для рук; в чоловічому ж наборі - шампунь, гель для душу і міст. Не впевнена, що мій хлопець буде користуватись містом, але все одно гель і шампунь - потрібні в побуті завжди) у нас є один шампунь з сірої лінійки, тому вирішила на цей раз взяти з синьої.

Також показує своє невеличке замовлення з Makeup - Wonder Bondle і такі дрібнички, які я хотіла) взяла димні пахощі у вигляді конусів, ніколи не користувалась - ще не підпалювала, але вже можу сказати, що запах неймовірний🥰

Ну і Wonder bondle, з яким сталась дуже прикра історія... Не буду повністю її тут описувати, тому що думаю, що допис видалять, якщо опишу подробиці, але скаргу на гарячу лінію Makeup вже подала, та думаю що толку з цього не буде. Але сподіваюсь в подібну ситуацію ніхто більше не попаде.

UPD.: Працівники Makeup зреагували на мою скаргу, причому дуже оперативно, визнали що з семплами дійсно є проблеми і їх замінять. Дякую за це☺️

Всім гарного і мирного дня)

16 січня, 2025
saybeautyk
16 січня, 2025

Продукти для цього looks