Натхненна кокосами, перша розпаковка у 2025 році

Новорічні свята завершилися, а кокосовий аромат у ванній наче продовжує відпочинок. Тож у кошику опинилися «кококсові» продукти:

1. На шампунь, бальзам та маску з серії Coconut hair від Dr. Sante, я планую зробити більш детальний огляд.
  2. Антибактеріальну відбілювальну зубну пасту для чутливої емалі "Кокос" я купую не вперше. Ця паста- чудовий вибір для чищення зубів ввечері. Крім аромату кокосу, мені подобається її солодкий смак та м’яка дія.

Засоби, які постійно у моїй косметичці:

1. Тональним кремом LAMEL Make Up Oh My Clear Face я користуюсь постійно у відтінку 402. Мені подобається його ступінь перекриття недоліків та здатність підсушувати висипання та сприяти їх швидкому загоєнню.
  2. Maybelline New York Dream Satin BB Cream 8 in 1 теж справжня знахідка, коли потрібно просто вирівняти тон та зробити обличчя більш «свіжим» на вигляд. В нього рідка консистенція, середній ступінь перекриття, у складі містить spf. Мені підходить відтінок Light-Medium.

Також я вирішила спробувати:

• Шампунь проти випадіння волосся від Чистої лінії. Колись давно я досить довго користувалась шампунем цього бренду з кропивою. Сподіваюсь, що шампунь проти випадіння волосся теж виявиться ефективним.
  • Зубну пасту "Відбілювання та глибоке чищення", з екстрактом деревного вугілля від Blend-a-med. Сподіваюсь, що результат буде помітний з першого використання, як обіцяє виробник
16 січня, 2025
mrs_chekh
16 січня, 2025