Біотебал від випадіння волосся та для зміцнення нагтів 🙎🏽‍♀️💅🏼💜

Починала свій курс лікування випадіння волосся з таблеток Біотебал (купувала у нас в аптеці, раджу такі засоби як таблтеки купувати саме в аптеці), потім підключила шампунь, але і з таблетками результат вже був видимим. Щодо шампуню, то він прозорий, приємно пахне, волосся гладке, шовковсите після миття голови. Досить легка текстура, легко вимивається і шкіра голови після нього не свербить (я користуюсь різними шампунями, щоб не було звикання). Ще сестра подарувала сироватку для нігтів, її ще не використовувала, але маючи результат від таблеток та шампуню, вже не маю сумнівів, що і для нігтів буде хорошим доповненням по догляду (хочу відпочити від покриття гель-лаком, якраз спробую в цей період укріпити нігті сироватокаю). У складі Біотебал є біотин, але точно не весь біотин однаковий, раніше користувалась іншими локальними брендами і результату не було, Біотебал приємно здивував. Зараз саме сезон, коли волосопад неминучий + постійний стрес теж дається взнаки, організм потрібно насичувати. Рекомендую всім, у кого проблема випадіння або просто потрібно підтримати жіночу красу. Також тут у спільноті дівчата радили сироватку для вій, це мій настпуний продукт у віш-лист 🌸💕

Продукти для цього looks