Etude Baking Powder Crunch Pore Scrub

Бачите цей деформаний тюбик? Це означає, що продукт ось ось закінчиться. Хочу постаратися вам розповісти про використання цього продукту, яким я користувалася півтора року.

Знаю, що багато хто не любить скраби і знаю, що навіть у клубі басила негативні відгуки саме на цей продукт.

Але мені підійшов. Почала я знаймоство з маленьких трикутничків, докупаючи їх і докупаючи.

В моєму випадку, цей скраб, який містить ну дуже малюсінькі скрабуючі частинки, добре працює. Шкіра наче заново народилась і скинула 100кіло))) Скраб має приємний аромат цитросових і після використання є відчуття чистоти до скрипу і прохолоди. Покраснінь - не було, за випадком коли я вирішила що мені потрібно його ще й щіточкой потерти , ну тоя сама винна. Я рідко використовую його на все обличчя, тільки на Т зону та підборіддя. Саме там в мене більше всього недоліків, а там де брови - ще й лущення.

Після використання я помітила що шкіра стала ніжніше, та наче пори сужені. Нових висипань не викликав. Брати ще буду, бо доволі економічний продукт. Використовую раз на два тижні. АЛЕ ТОДІ КОЛИ НЕМА СИЛЬНИХ ЗАПАЛЕНЬ ТА ПРИЩІВ. Якщо ви все ж таке хочете спробувати - спочатку почніть з маленьких трикутничків.

Продукти для цього looks