Ще один набір від випадіння та для нормального росту волосся

Ділюсь ще одним варіантом, яким користуюсь сама, може комусь також буде корисно.

Шампунь Віші від випадіння - я все купую в маленьких об'ємах перший раз на пробу, тому що рідко підходить шампунь через чутливу шкіру голови (як бачите - на фото вже більша бутилочка, тому що мені шампунь підійшов, після нього не свербіла шкіра голови, що в моєму випадку часта історія). Єдине, що не дуже сподобалось - запах, але це не головне, якщо засіб не просто для краси, а для вирішення проблеми.

Біотебал - вже писала раніше, призначав трихолог (сама раніше приймала біотин, але іншої марки, Біотебал мені сподобався більше, тому що від нього я бачу ефект на волоссі, мені здається, що і нігті стали міцніше). Ну і сестра теж його приймала, відгук був позитивний

5-htd - це порадила нутрицілог як заспокійливе, пью перед сном для зниження рівня стресу, тому що стрес впливає на все в нашому організмі і часто, коли стан нормальний, то все інше само собою проходить (не скажу, що стрес пройшов, але сон став не таким приривчастим)

Перед застосуванням будь-чого (шампунь, вітаміни тощо) вивчайте гарно інфо, тестуйте, консультуйтесь зі спеціалістами для пошуку правильних засобів саме для вас.

Продукти для цього looks