Зволожувальний тонер з пептидами та этапи корейского догляду за обличчям

Думаю багато хто чув про корейський метод догляду за обличчям з їх багатоступінчатими етапами. Дивлячись на іх гарну, майже скляну шкіру (яка досягається не тільки доглядом, а ще й правильним макіяжем) мені теж закортіло спробувати привнести хоча б невеличку частинку їх методу до своєї рутини.

Після демакіяжу і очищення шкірі перший продукт на нашому шляху має стати тонік або тонер.

Тонік - важливий етап, який допомагає збалансований PH нашої шкіри та допомогти іншим продуктам проникати в неї.

Medi-peel зволожувальний тонер с комплексом з 9 пептидів дуже гарно підійшов на цю роль.

Окрім тих самих 9 пептидів, які глубоко зволожують нашу шкіру. (Що мені іноді достатньо нанести лише його, коли я кудись поспішаю) Має в складі ще корисні листя евкаліпту, завдяки якому загоюються невеличкі ранки та в цілому запокоюється шкіра. З моего досвіду маленький придивитися проходять за 1 день та залишаються лише маленькі цяточки. Також непогано знімає почервоніння.

Має прозору текстуру та майже немає запаху. Дозатор зручний, виглядає надійним.

Экономічний, за 2 місяця використання (зранку та ввечері) я витратила приблизно 15%. За свою ціну (670 грн) дуже гарний, рекомендую.

04 травня, 2023
04 травня, 2023

Продукти для цього looks