MAXIMOVA🌷

Що ви бачите перед собою? Це скарб чи пустишки?🤔

Що ви бачите перед собою? Це скарб чи пустишки?🤔

Відгуки під даними засобами різняться, як і під будь якими іншими. Хтось в захваті, а комусь не підійшло🤷‍♀️ Не спробуєш - не дізнаєшся чи спрацює продукт на тобі.

Спойлер - мені всі ці баночки підійшли, дописи про них читайте тут: https://club.makeup.com.ua/post/9966/ і тут https://club.makeup.com.ua/post/9979/

Промила голову два рази (завжди так роблю), нанесла бальзам і витримавши 10-15 хв змила. Походила в рушнику 5 хв і на відео вигляд волосся на даному етапі. Надалі розпиляю спрей і не втрималась, нанесла трошечки крему від Elseve, так як не маю незмивного догляду з даної лінійки «гудбай посічені кінчики». Розчесала.

Сушила волосся звичайним мені методом, просто тримаючи фен зверху вниз і допомагаючи гребінцем. І ось такий результат вийшов. Торчуни і антенки є, бо я сама не правильним доглядом довела до такого стану, тепер стараюсь виправити ситуацію😊 Я задоволена станом волосся з цими засобами, воно розсипчасте, м’яке і блискуче.

Враховуючи ціни цих засобів - результат чудовий. Якщо у вас пряме волосся як у мене раджу спробувати. Якщо інший вид - придивіться до складу та опису продуктів, можливо вам також сподобається