Fraulein

Ziaja Jeju - шампунь не для всіх типів волосся

Ziaja Jeju - шампунь не для всіх типів волосся

Сьогодні хочу розповісти про шампунь, який, чесно кажучи, взагалі не сподобався.

Ziaja Jeju - шампунь не для всіх типів волосся

Придбала його абсолютно спонтанно. Мій шампунь вже закінчувався, і я вирішила купити новий. Зазвичай я щоразу намагаюся брати нові шампуні, цікаво пробувати щось нове. Виняток склав лише один - "Гарнє Алоє Аквабомба"

Познайомилася з цією торговою маркою вже давно, років 5 тому. Я тоді дуже любила їхні поживні масочки для обличчя з козячим молоком. Мені дуже дуже подобалися, тому й вирішила спробувати й іншу їхню продукцію.

На поличці магазину стояв цей екземпляр. Мила, невелика пляшечка, приємного кольору та дизайну та ще й по акції. Вирішила спробувати. Не скажу, що пошкодувала, але більше не куплю.

Виробник обіцяє нам:

живлення, зволоження, очищення та тонізування. Для всіх видів волосся.

Аромат: манго, кокос та папайя.

Олія камелії відновлює структуру кутикул, пошкоджених фарбуванням, частим використанням фена або стайлера. Екстракт кори осики має антибактеріальну дію і заспокоює чутливу шкіру голови, а бетаїн надає локонам гладкість і пружність.

Так, очищає дійсно добре, я б сказала навіть занадто до скрипу... Моє волосся після нього дуже сухе, плутається, і швидше стало забруднюватися, ніж зазвичай. Мене це зовсім не влаштовує.

Щоб врятувати цю ситуацію, я використовую після нього бальзам від Ладор. Він мій улюблений

А ось, що сподобалося, це його запах. Ммм.. дуже ніжний, свіжий та приємний. Запах поширюється по всій ванній кімнаті, таке відчуття начебто ти перебуваєш у літніх тропіках, поряд океан, ви лежите в гамаку і не поспішаючи потягуєте з трубочки солоденький коктейль.

Також хочу відзначити, що цей шампунь дуже активно вимиває фарбу з волосся. Я використовую темну фарбу, темний каштан. У моїй білій ванні дуже добре видно ці струмки коричневого кольору).

Консистенція, зовсім трохи молочно-рожевого кольору

Моє волосся і я зовсім не примхливі, мені підходять абсолютно різні шампуні, і копійчані, і середній мас маркет і дорожчі. Мені тільки один раз попався відверто бридкий шампунь (особисто для мене). Це був Syoss (не пам'ятаю який конкретно, але з того часу зареклася його купувати)

Отже, що можу підсумувати.. звичайний шампунь, приємно пахнучий, мила акуратнапляшечка, зручно взяти з собою, якщо потрібно вирушити в поїздку, він може легко використовуватися 2в1, як шампунь і гель для душу. Ну, це особисто моя думка, може вам він сподобався більше.

напишіть у коментарях, цікаво буде дізнатися про ваш досвід його використання.