Fraulein

La'dor Moisture Balancing Conditioner

La'dor Moisture Balancing Conditioner

Хочу розповісти про бальзам для волосся корейського бренду La'dor. А саме Moisture Balancing Conditioner

La'dor Moisture Balancing Conditioner

Призначення:

зволожити волосся, усунути "пухнастість", покращити розчісування, надати гладкості

для всіх типів волосся, а також пошкодженого та сухого

Склад:

Freesia Alba Flower Extract,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Quaternium-80,Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-2 Dimeadowfoamamidoethylmonium Methosulfate,Hexylene Glycol,Sodium Ben

Кондиціонер не має у своєму складі силікону, який перешкоджає проникненню в шкіру голови та волосся поживних речовин та вітамінів.

Чесно кажучи, я та людина, яка не морочиться зі складами, головне, щоб моє волосся виглядало здоровим і доглянутим, було гладким на дотик. А засіб не жирнив, не сплутував волоски і мав приємний запах.

Аромат: фрезія, м'ята, розмарин, лаванда

Запах дуже приємний, свіжий, пахне дорогими салонами. Після використання бальзаму аромат тримається на волоссі трохи більше години, але протягом доби, при попаданні води на волосся або за вологої погоди, він з'являється знову. Легкий, приємний, ненав'язливий. Мені дуже подобається.

Флакон та оформлення

Дуже стильно та доречно виглядає на поличці у ванній кімнаті. Я взагалі останнім часом захопилася мінімалізмом. Один засіб, нехай дорожче, але краще за якістю і ти користуватимешся ним із задоволенням щоразу, насолоджуючись ароматом, процесом використання та ефектом, ніж безліч різних пляшечок, флакончиків, яскравих, різнокольорових, які захаращують простір і створюють візуальний шум.

Дозатор дуже зручний, натискати на нього мокрими руками, не потрібно нічого перевертати, видавлювати засіб. Такий формат зручно брати із собою у поїздку, можна не переживати, що вміст виллється та забруднить все навколо. Дозатор закручується у положення "закрито".

Єдиний мінус, який мені не подобається в його тюбику, стосується дозатора, а саме носика. Залишки бальзаму на його кінчику підсихають, жовтіють і, власне, його забивають, що заважає вільному "виходу" засобу назовні.

Ефект та застосування

Моє волосся після нього м'яке, легко розчісується. Рятує мою нещасну пересушену шевелюру. Я фарбуюсь у темно-шоколадний відтінок, а до цього освітлювала їх пудрою. Цей бальзам дуже актуальний після використання цього дивного шампуню.

Застосування або як його використовую я

Після використання шампуню промокую волосся рушником, роблю два натискання на помпу, цієї кількості бальзаму мені з головою вистачає на моє волосся до плечей. наношу на дві третини довжини, не торкаючись коріння. Тримаю кілька хвилин. (Зазвичай у цей час, поки бальзам діє на моєму волоссі, я чистю зуби і мою милом свої гумки та шпильки для волосся). Потім обполіскую волосся прохолодною водою. Це закріплює ефект від бальзаму, закриває лусочки волосків. Тоді волосся залишається гладким і блискучим.

Також для підтримки цього ефекту раджу наносити додатковий догляд: олію, сироватку або есенцію. Я зараз використовую від La'dor Silk-Ring Hair Essence. Вона також має термозахисний ефект.

Потім сушу феном, прохолодним повітрям і обов'язково зверху-вниз (від верхівки до кінчиків). Та не хаотично рухаємо потоком повітря! Так волоски "розкуйовджуються", а ми ж прагнемо іншого ефекту.

Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що засіб вартий уваги. Для всіх досвід застосування буде індивідуальним, але спробувати можна. Не знаю, чи куплю саме його повторно, але в цілому на цю марку звертатиму увагу, і пробуватиму щось нове.