Ксенія 💫

Sally Hansen Vitamin-E Nail & Cuticle Oil

Sally Hansen Vitamin-E Nail & Cuticle Oil

Сьогодні про догляд за руками. Не залишаю і іх без уваги, бо вони також притягують на себе погляди. І чим старші ми, тим більше не варто про це забувати.

Догляд за руками - це моя одна з найболючиших тем! Я постійно в пошуках якісного догляду та велику увагу приділяю кутикулі, бо вона в мене ще сухіша, ніж шкіра рук😭.

Крема для рук в мене скрізь: в кожній сумочці по міні якомусь формату, в кімнатах в шухлядках. Окремо - олійка для кутикули. Вони були різні за весь час, але сьогодні про Vitamin-E Nail & Cuticle Oil від американського бренду Sally Hansen.

Об'єм : 13,3 мл

Олія інтенсивно зволожує нігті, покращує їхню еластичність і опірність до ламкості. Також покращує стан кутикули та сприяє зростанню рівних здорових нігтів.

Також представлена олія запобіжить ламкості та розшаровуванню, прискорить ріст сильніших нігтів, поліпшить їх структуру, додасть додаткову еластичність і усуне непривабливу жовтизну, додавши нігтикам абсолютно здоровий вигляд.

Так, обіцянки мега. А що ж насправді?

CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ISOCETYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, PANTHENOL, PROPYLPARABEN, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, AQUA/WATER/EAU, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID

.. є те, чого б не дуже хотілося тут спостерігати, чесно кажучи.

Олійка прозора, досить текуча. Крапля на місці не стоїть, одразу починає розтікатися.

Незважаючи на свою маслянисту та ковзку текстуру, масло на руках створює глянцевий ефект без відчуття жирності. Практично відразу можно розподілити, трошки потримати і далі вжк займатися своїми справами.

Ніякого аромату не має, бо в складі відсутні ароматизатори.

Щодо використання та наскільки вистачить даного засобу, то можу сказати, що він дуже економний. Малесенької краплини вистачає на 2 руки. Багато натомість засобу при нанесенні не дає йому змоги повністю пиглинутися.

Аплікатор у вигляді щіточки як для лаку для нігтів, досить зручна та м'яка.

Але вона по довжині не повністю доторкується дна (відмітила позначкою), тому, коли засіб закінчується не досить зручно в експлуатації.

На мій погляд подібні олійки все ж таки більше спрямовані на пом'якшення та відновлення шкіри навколо нігтя, аніж на саму пластину.

Нічого зверхрозумногл я не виконую:

■наношу на весь ніготь та не забуваю і про бокові валіки

■масажними рухами втираю, особливу увагу приділяю кутикулі

■даю час поглинутися, хвилин 15-20 достатньо. Залишки розподіляю по рукам. Ніякого жирного сліду немає, нічого не вимажеться.

Я використовую подібні засоби на ніч, перед тим як лягати спати. На мою думку це краще, як і пропонує сам виробник, бо саме так я помітила більший результат, аніж мазати напротязі дня. За ніч масло поглинається і руки в мене мають приємний вигляд весь наступний день.

Так, якщо робити це не систематично, то ви не помітите ніякої дії: варіант раз на тиждень тут не працює.

Я не можу відмітити роботу цієї олійки на саму ногтьову пластину, в мене вона вважаю в гарному стані - здоровий вигляд та відсутність розшарувань. Я робила акцент саме на кутикулу.

Вцілому, стан краще і візуально теж. Але це не той єдиний і не повторний засіб, про який можна сказати "вау!". Багато є подібних олійок для кутикули і напевно що з кращим складом.

п. с. З дуже сухою та проблемою шкірою, нажаль Vitamin-E Nail & Cuticle Oil від Sally Hansen не справляється. Це я про городників).

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨