Вікторія

Укріплення вологих нігтів #лайфхак

Укріплення вологих нігтів #лайфхак

У мене доволі пробемні нігті (вони скрчучуються,відслоюються,мають надмірну вологу ) тому я побувала у багатьох салонах не одного міста . Покриття трималося не довше 8-12 днів . Всі говорили це такі нігті(навіть майстри з досвідом) ,тому я почала шукати вихід . Так я сама пройшла навчання і стала майстром нігтьового сервісу. Довгий час думала як вирішити свою пробему( адже я постійно в рукавичках де вологість ше більша ) і знайшла гель My Nail, почала робити нові заміси (експеремантувала спочтку з кольором : нові відтінки ,додавання шимеру ) ,але буквально пів року тому я дуже захотіла чіткий квадрат і мене осінило заказати пробнік акрилової пудри My Nail.

Я почала змішувати її з їхніми гелями і в результаті в мене вийшла міцна конструкція яка тримається 3-4 тижні на моїх складних нігтях.

Змішувала в пропорціях 1грам на одну банку (15мл),виходила консистенця густого гелю ,для нарошення додавала більше пудри.

Як на мене-це бюджетна знахідка .Працюю на ньому вже 3 рік . І через його якість дівчата перношують покриття ,бо на на звичайних нігтях примається і до 6-7 тижнів . Фото моїх нігтів (для мене це велика довжина).

Укріплення вологих нігтів #лайфхак