Fraulein

Стійка фарба для волосся Colibri 2.5 Темно-коричневий

Стійка фарба для волосся Colibri 2.5 Темно-коричневий

Доброго часу доби всім, хто заглянув у мій відгук про цю фарбу для волосся

Colibri у відтінку 2.5 Темно-коричневий

Стійка фарба для волосся Colibri 2.5 Темно-коричневий

Вміст упаковки:

До речі, шампунь, який іде у наборі – огидний. Дуже сильно сушить волосся. Не рекомендую використовувати його за прямим призначенням. (зазвичай виливаю в дозатор до рідкого мила)

Виливаю весь вміст у ємність, розмішую. Шампунь, який іде в комплекті, я також додаю сюди. Приблизно половину одного пакетика.

Вирішила спробувати бюджетні фарби для фарбування волосся Українського виробництва. Благо, представлено їх багато, різних фірм та відтінків. Почитала відгуки, і вирішила придбати цю фарбу.

Все моє волосся пофарбоване однорідно в темний відтінок. Темно-коричневий або Темно-шоколадний. До цього завжди користувалася "Палет" у фіолетовій упаковці.

Зараз фарбую тільки відросле коріння волосся. Від природи я світло-русява.

Фарбуватися доводиться часто - раз на 2 тижні, тому що дуже дратує як виглядає відрослий світлий колір на темному волоссі. Начебто лисієш... Ну, загалом, не охайно.

Ось моє коріння ДО.

Бачите? ніби залисини з'являються))

Обов'язково фарбування проводжу на брудну голову. Так привчилася із самого початку і дотримуюсь досі.

Ретельно розчісую волосся, потім поділяю по черзі на проділи і фарбую. Спочатку одну половину волосся, потім – другу. Все роблю сама та швидко. Вже призвичаїлася. Перепадів у насиченості ще не зустрічала.

Коли я пофарбувала все, загортаю волосся в гульку і тримаю 40 хвилин. Без поліетиленового пакетика. Минули ті часи, коли це було необхідно.

Коли час минув – йду змивати. Теплою водою, спочатку змиваю всю фарбу, потім намилю голову (хоча можна і не робити цього, пам'ятаєте, ми додавали шампунь в фарбу?). Все ретельно промиваю. Колір води звичайно... ядерний.. Червоно-коричневий.

Потім злегка віджимаю волосся і загортаю рушником на 10 хвилин.

Після такої процедури наношу незмивний догляд.

Ось результат за кілька днів

Результат мене влаштовує. Колір однорідний, чудово злився з усією довжиною. Головне – фарба не нашкодила. Немає ні почервоніння, ні роздратувань, ні свербіння. Це головне.

Гарна фарба, бюджетна. Аромат не ядерний. Спокійно можна використовувати у закритому приміщенні.

Єдиний мінус – досить швидко змивається. Якщо спочатку колір був насиченим, майже чорним, потім проявляється рижинка. Не критично, але все-таки.