katebondarrrenko

Бальзам-кондиціонер за 55 гривень?

Бальзам-кондиціонер за 55 гривень?
Бальзам-кондиціонер за 55 гривень?

Супер бюджетний, але чи дієвий? Зараз розберемось.

Почну зі складу продуктів. В обох бальзамах він однаковий, хоча самі по собі вони повинні вирішувати різні проблеми та давати різний ефект: перший (оранжевий) - відновлення структури пошкодженого волосся, зволоження, захист; другий (зелений) - зволоження та захист, яскравість кольору, гладкість і м'якість. Висновуючи, можу сказати, що ці написи - повний флоп, адже як можуть засоби робити різне, коли мають однаковий склад.

Упакування: впринципі зручне, вміщує 200 мл, лаконічна матова упаковка. Але відкривати потрібно акуратно, адже бальзам досить рідкий;

Текстура та колір: рідкий, білуватого кольору;

Запах: обидва навіть пахнуть однаково. Щось цитрусово-солодке, наче типовий запах шампуня чи кондиціонера з масмаркету;

Застосування: наношу як останній етап у рутині на добре вимите волосся, залишаю на 5 хвилин і змиваю проточною водою;

Ефект: ефект, це і не дивно, абсолютно однаковий і у одного, і у другого засобу. Ніби один і той самий бальзам розлили у різні пляшки і поставили різні наклеєчки.

Засоби не роблять нічого особливого, зовсім. У мене волосся і так не сильно пошкоджене, то можу сказати, що після застосування воно м'яке та слухняне. Але тим, у кого стан волосся гірше - цього буде замало, краще звернути увагу, наприклад, на Elseve Dream Long чи Elseve Hyaluron Plump.

Вагомий плюс - це ціна, прям дуже бюджетно, але краше трішки докласти і купити більш працюючий засіб.

Бальзам-кондиціонер за 55 гривень?