Polina

#wishlistmakeupclub топ5 моїх хотілок з величезного списку💓

#wishlistmakeupclub топ5 моїх хотілок з величезного списку💓
  • Тональна основа Lancome Teint Miracle Spf 15 ,давно хочу спробувати якийсь бредовый засіб ,але все ніяк не наважувався придбати за такі великі кошти🙈

Чому саме ця? Читала відгуки на багато тональних основ,в більшості випадків вони дуже жовтять,особливо нещодавно читала в спільноті Makeup про Dior ,який жовтий на обличчі,а у мене саме той випадок тону обличчя,коли він повинен підходити ідеально,бо воно дуже бліде...

У відгуках до цього засобу від Lancome прочитала дуже багато гарних вражень ,мені дуже сподобався 01 тон,коли подивилась у відгуках ,побачила ,що працівники мейкапу виклали усі тони та як вони виглядають на шкірі ,щиро дякую Вам за таку можливість підібрати тон та постійну працю💞

• По-друге, це ультраконцентрована сироватка від La Roche-Posay ,читала дуже багато гарних відгуків про неї,але ,знаючи що це все суто індивідуально,поки не наважилася придбати,але незабаром може ризикну...

Була ситуація з сироваткою від Sane,яка викликала в мене багато подразнень, хоча раніше їх не було взагалі, я звісно знаю , що після перших тижнів використання шкіра повинна очищувати себе,але це сталося після може місяця та ще й сипало дуже довго, поки не припинила її використовувати. А вибір до вішлісту стояв між цією сироваткою та сироваткою Q+A , тому що багато хто гарно про неї відгукався ,але в коментарях щось люди не в захваті(

• Зволожувальна олія для волосся CHi

Мені здається,що цей продукт не потребує особливого представлення,АЛЕ я в захваті від усієї продукції цього бренду ,особливо хочу приділити увагу рідкому шовку Chi Keratin Silk infusion, коли почула багато гарного про нього,теж придбала ,волосся стало дуже м'якеньким та блискучим,тому й хочу спробувати ще й олійку для волосся,тембіж моя від Loreal скоро вже закінчиться.

• Victoria's Secret Pure Seduction

Продукція від Вікторії Сікрет-це завжди про красу,жіночність,а коли мова їде про її неймовірно ароматні місти та кремчики,то це означає лише одне-Ви будете пахнути неймовірно протягом усього дня,тому й хочу придбати цей міст. Спробувала міст від Вікторії в подруги,але в неї інший аромат,була в захваті ,закохалась, теперь чекаю нагоди подарувати собі його💓

• Сонцезахисний суперфлюїд Spf 50

Давно читаю всюди про те ,що без спф ми всі помремо, але я поки що не пробувала його використовувати на постійній основі ,от усе обираю яким саме почати цю подорож у світ спф,на очі потрапив саме цей,відгуки мені сподобались,маю намір придбати на спробу.