krutoguuz

#wishlistmakeupclub.

#wishlistmakeupclub.

Час від часу люблю спробувати для себе нові засоби, тому постійно сворюю віш ліст або в нотатках або в корзині на улюбленому Makeup.

Цього разу в мій віш ліст потрапили продукти для очищеня та сонцезахисту😎

1. Це міцелярна вода від Bioderma, хороший склад, м'яка і не повинна подразнювати шкіру. Так, як я щоденно користуюся спф, мені це потрібно, для хорошого очищення моєї жирної та проблемної шкіри. Раніше ніколи не користувалася міцелярною водою, тому дуже хочу її спробувати.

2. Цей продукт тут теж не просто так. Думаю кожна власниця проблемної та схильної до жирності шкіри мене зрозуміє, що без якісного відлущеня тут ніяк. Мене зацікавила, ця бюджетна ензина пудра від українського бренду та ще й з вітаміном С для освітлення постакне, ще ж скарб.

3. Дуже багато чула про цю пінку, але ніколи її особисто не тустувала, тому вирішила, що треба додати її до свого віш ліст. М'яке очищення - це те, що треба будь якій шкірі, для того щоб не пошкодити шкірний бар'єр.

4. Так як я використовую активи щодня, мені просто необхідний спф. Та й що тут приховувати, я вже без нього жити не можу. Тому постійно хочеться спробувати, щось новеньке для себе. Про нього зараз багато говорять, а хто я така, щоб не хотіти спробувати.

5. І останній також спф, але не звичний, він має зелений колір, який приховує почервоніння. Так, як в мене на щічках, ще є постакне, тому дуже б цікаво було його спробувати. Тим паче всі про нього говорять лише хороше.

Щось вже вдалося вам спробувати з мого списку?

А що б також хотіли спробувати зі мною?