Enkea

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

1. Набір Nuxe

Колись в інтернеті натрапила на відео в якому розказували про цю суху олійку і її , за словами автора, неймовірний аромат. З тих пір я хочу її придбати і спробувати ще якісь засоби від цього бренду. В наборі саме є декілька мініатюр для знайомства і повнорозмір тої бажаної олійки, покупку якої завжди відкладаю.

2. Сонцезахисний суперфлюїд Babe laboratorios.

Я ще не користувалась сонцезахистами. Хочу спробувати саме його, тому що читала багато схвальних відгуків про цей бренд і мені подобається, що це саме флюїд, бо більше до вподоби легкі текстури і особливо на теплі пори року.

3. Освіжальна емульсія з зеленим чаєм Isntree.

Знову ж по причині, що мені подобаються більш легкі і танучі текстури, думаю на теплу пору як самостійний продукт, а на холоднішу як додаткове зволоження.

4. Ензимна пудра Isntree.

Хочу додати в свою рутину цей засіб, але постійно відкладаю покупку, бо ніяк не можу знайти для неї місце в догляді. Тому думаю поки малий об'єм взяти, щоб зрозуміти чи сподобається такий етап моїй шкірі і який результат буде.

5. Двофазний кондиціонер Lakme.

Побачила в когось з дівчат тут рекомендацію (на жаль, не пам'ятаю автора so sorry) і захотілося його спробувати, я зараз саме у пошуці незмивного засобу для волосся і надіюсь після того, як нарешті його придбаю, він виправдає мої сподівання.

Ось такі у мене бажанки. Цікавий челендж, адже допоміг з моїх декількох сторінок зрозуміти, чого хочеться найбільше і чим скоріше.

Всім спокійного мирного дня 💙💛 і дякую за увагу ♥️.

Enkea
20
Підписники
0