Павлова Катерина

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

1. Landor Moon Away For Her. Парфум українського виробництва, який мене дууууже здивував. Я любителька нішевої парфумерії, але ціна на неї зараз..ви самі знаєте. Тому я періодично шукаю щось подешевше, але якісне. Так ось запах, який на фото, дуже схожий на одного з моїх фаворитів протягом багатьох років - Tabac gourmand від Patrice Martin (який зараз коштує в районі 8000). На мій нюх Landor Moon Away For Her є його клоном. Тому після того, як я розпробувала мініатюру цього парфуму, в вішлисті з'явилася його повна версія.

2. Mielle Organics Babassu Brazilian Curly Cocktail Curl Cream. Тут все просто - прочитала рекомендації в кудрявому чаті і додала в очікування.

3. Top Beauty Hair Scrab. Цей засіб я додала після допису Катерини Юріївни про відновлення волосся. Чекаю, поки закінчиться той скраб, який в мене зараз є і буду купувати цей.

4. Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops. Цей кремчик сюди потрапив після допису O’Ostah. Також чекає, поки закінчиться мій засіб.

5. Inebrya Frequent Ice Cream Instant Detangler. Не пам'ятаю, хто його рекомендував, але я все ще шукаю гарний лівін для кудрявого методу (до речі, може хтось з вас, дівчата, порекомендує).

Дякую за увагу. Бажаю, щоб у вас всіх збувалися найзаповітніші мрії!!!