Angelina Knf

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub

Якщо чесно продуктів у списку багато, але ці продукти пригляділа давненько🫣

1. Ензимна пудра. Скільки разів зустрічала розповіді дівчат про ензиму пудру, що захотілось і мені. Я саме була в пошуках додаткового очищення і потрапила саме на ензимні пудри, по відгукам дівчат ця пудра має бути дуже хороша.

2. Сонцезахисний крем. Зараз літоо тому дужее важливо мати спф, я зараз використовую інший, але вже завчасно кинула в свій список і цей спф, бо спф закінчюється достатньо бистро, бачила дівчатка рекомендували цей бюджетний спф, який гарно лягає з тоном та без нього, щей об’єм хороший.

3. Нігті. Змічнювач нігтів зберігала по рекомендації блогера🙈 Відгуки хороші на продукт, я не люблю гель лаки, тому думаю це те що мені потрібно.

4. Волосся. Шампунь який хочу спробувати, але чекаю поки закінчиться мій, дуже добре що можна обрати об’єм і спробувати чи підійде шампунь🥺 бачила що дівчатка рекомендують його саме для жирної шкіри, в мене саме такий тип.

5. Маска для волосся. Теж по відгукам дівчаток вирішила зберігти маску, в складі поживні олії, а що головне без силіконів.