НАТАЛЯ

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub

Список, який скоро стане реальністю....

Відлущувальна маска-шкарпетки для ніг бренда Efektima – це ефективний SPA-ритуал в домашніх умовах. Вона містить фруктові кислоти, які послаблюють білкові зв'язки між ороговілими лусочками шкіри і сприяють їх природному відлущуванню.

#wishlistmakeupclub

Versace Bright Crystal - вишукане творіння легендарної Донателли Версаче. Ніжні квіткові нотки аромату підкреслюють бездоганний стиль і легкість.

Легка і ніжна крем-маска Hyaluron Expert забезпечить відновлення епідермісу в нічний час. Містить живильні елементи, якими збагачує шкірний покрив з метою зберегти його молодість, свіжість і здоров'я.

Elenis Meso Defense Day Cream Collagen Reconstructor SPF30 – денний захисник краси та молодості шкіри обличчя. Вітамінізувальний денний крем «Колагеновий реконструктор» містить інкапсульовані лецитином вітаміни-антиоксиданти С та Е, спеціальну комбінацію пептидів та гіалуронової кислоти. Формула мультилямелярного засобу забезпечує інтенсивне зволоження та захист від сонця, стимулює синтез власного колагену та еластину, підтримує пружність та еластичність шкірного покриву, перешкоджає надто швидкому в’яненню шкіри обличчя.

Пластикова щітка-масажер для миття голови від бренда Cosmo Shop розроблена, щоб полегшити процес миття волосся та зробити його більш приємним і корисним.