Вікторія

Тестую філер для ущільнення волосся від Лореаль

Тестую філер для ущільнення волосся від Лореаль

Шо це взагалі таке і нащо воно треба?

Концентрат Pro Longer Ends Filler Concentrate має бути аналогом салонної процедури по відновленню пошкоджених кінчиків вдома, яка буде заповнювати вражені ділянки волосся. Тобто ця штука має зробити кінчики плотнішими і живішими.

Упаковка досить прикольна, це щільний пластик. Треба відламати кінчик, там лишається дозатор. Використовувати зручно. На не довге волосся можна розтягнути на два рази. В мене волосся нижче лопаток, і я хотіла якісно потестити цю штуку, тому використала весь за один раз.

Як користуватися?

Хто користувався легендарними філерами від Ладор чи аналогами - це не воно. Воно не емульгується. Це просто рідка водичка, яку треба наносити одразу на волосся.

Знайшла в інтернеті два варіанта використання: перед миттям голови і після нанесення шампуню, перед бальзамом. Я обрала другий.

Вимила волосся шампунем. В мене зараз просто божествений від Керастаз. Я прям кайфую від нього. Напишу окремий пост, бо то любов.

Далі віджала мокре волосся просто руками, щоб з нього не капало. Десь прочитала, що активний компонент филоксан, що є у складі, працює по мокрому тільки, тому волосся в мене було прям мокре.

На мокре волосся нанесла весь флакон філеру. Запах дуже спокійний, очі не виєдає, пахне як всі засоби Лореаль Проф. Ще рах, це просто водичка, воно не пінеться, не емульгуєтся. Тільки руки від нього трохи скрипять. Я ще дадатково прочисала це все Tangle Teezer, скрутила у джгут, і тримала хвилин 5-7, поки робила інші процедури в душі.

Потім змила, нанесла кондиціонер, потримала пару хвилин, як завжди і все.

Що по враженням?

Одращу відмітила, що волосся таке м'яке і живе. Але зовсім не таке, як після корейських філерів, немає відчуття силікону на волоссі. Потім я зрозуміла, що мені нагадує ефект. Волосся як після перукарні, коли тобі зрізали всі посічені кінчики, і воно таке легке, не плутається. Білих цяточек на кінчиках дійсно не видно. При цьому волосся не обтяжене, на другий день лишається свіжим.

Про якесь потовщення нічого не скажу, поки не помітила. Думаю, замовлю собі ще пару-трійку таких малюків буду далі тестувати. На просторах інтернета пишуть, що треба їм користуватися через раз. Може ще куплю маску цієї ж серії (якщо не розарюся)

Поки враження позитивні, буду далі пробувати

Тестую філер для ущільнення волосся від Лореаль