@miss_kaprizone

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Прийшло літо і край хочеться нових "обновок" і це стосуватися не тільки одягу...

🌷🌷🌷ТОП продуктів із мого wishlist:

💓Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Обожнюю гель алое в догляді за шкірою тіла. Настав сезон засмаги і мені терміново потрібен такий засіб для заспокоєння шкіри після засмаги! Чула багато позитивних відгуків про Holika Holika, хочеться в цьому переконатися.

💓Vichy Dercos Kera-Solutions Restoring 2 min Mask

Користувалася шампунем цього бренду і мені він "зайшов", саме тому хочеться спробувати інші продукти цієї фірми.

💓Vichy Dercos PSOlution

Маю проблемну шкіру голови, тому мрію спробувати саме цей шампунь. Підштовхують позитивні відгуки і гарний рейтинг.

💓Maybelline Lifter Gloss Lip Gloss

Дуже розрекламований блиск для губ. Люблю продукцію цього бренду, тому маю намір придбати цей блиск.

💓Lamel Make Up Long Lasting Gel Liner

Відгуки дівчаток із спільноти MakeUp підштовхують купити саме цей олівець для губ. Дуже давно "висить" в wishlist, але щось ніяк ми не зустрінемося.

💓Lancome LA Vie Est Belle

Сподобалася піраміда аромату. Я в пошуках СВОГО парфюму, спробувала багато варіантів, але ідеалу ще не знайшла. Здивувало, що LA Vie Est Belle входить в ТОП-3 ароматів для жінок за популярністю на просторах MakeUp. Тепер збираю кошти від переглядів, щоб придбати такий флакон в свою колекцію)

Бажаю удачі всім!!!