#wishlistmakeupclub
мої топ-5 хотілок
Звісно складно було обрати всього лиш 5 позицій, але саме ці продукти мені найбільше хочеться спробувати на даний момент
Мастхев літа
Перший продукт - це сонцезахисний крем, який є мастхевом літом, дуже багато рекомендацій саме про креми від Dr.ceuracle, тому було б цікаво спробувати його. Для свої шкіри обрала зволожувальний , також він підходить за усіма рекомендаціями косметологів та дерматологів( нові хімічні фільтри та високий рівень безпеки)
Мастхев для гладенького тіла
Другий продукт - набір для депіляції від Mary Babe, це також рекомендації з тіктоку. Бачила у дівчаток дуже гарні результати, без проблем видаляються усі волоски. Також серед товарів бренду сподобався саме цей набір, тому що є усі необхідні засоби: і паста, і полоски, і гелі до та після депіляції, і дерев'яні палички. Тому було б цікаво затестити.
І знову мастхев літа
Третій продукт - дезодорант Arm & Hammer "Розмарин і Лаванда", це вже рекомендація б'юті блогера з Інстаграму. Оскільки потовиділення літом тільки збільшується, то це просто необхідний засіб, блогер рекомендував саме "Розмарин і Лаванда".
Оооо, а це вже мастхев для шкіри
Четвертий продукт - маска для обличчя Medi Peel Herbal Peel Tox, дуже хотілось б спробувати, адже маю акне в ремісії. Рекомендація дерматолога, обіцяний ефект - за одне використання буде сяяюча, оновлена шкіра.
Мастхев для волосся
П'ятий продукт - моя особиста знахідка, дуже подобається насичений склад. Ефект повинен бути бомба, так ще й це український виробник. Напис "Ламінувальний ефект" прям таки марить спробувати.
Коментарі (0)