Світлана 👩‍🏫

Очищувальний гіалуроновий гель для вмивання для усіх типів шкіри та гіалуронова тканинна маска

Очищувальний гіалуроновий гель для вмивання для усіх типів шкіри та гіалуронова тканинна маска

💧Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом застосування даних засобів.

💧Очищувальний гіалуроновий гель для вмивання для усіх типів шкіри для мене абсолютно нормальний рядовий засіб, звичайно не для всіх типів шкіри, а скоріше для жирної та комбінованої, якраз на такій шкірі він досить не погано працює, особливо в літню пору. Думаю взимку й жирну шкіру може досить сильно сушити.

💧Моя комбінована шкіра не відчула ніякого дискомфорту під час використання, ніяких алергічних реакцій не було. Хоча чутливий тип шкіри, мабуть, не відреагує так само сприятливо.

💧Трошки не звично було спочатку з дозатором, який видає гелю стільки, щоб можна було очистити все тіло.

💧Засіб добре піниться, очищує ледь не до скрипу, має приємний запах.
Мені підходить, але це індивідуально й залежить від типу шкіри.

⛈Гіалуронова тканинна маска для шкіри обличчя Garnier Naturals

💧Цікаво, що при накладанні маски було відчуття печіння, з однієї сторони й в салонному догляді за обличчям є маски, які викликають подібні відчуття, особливо для комбінованої шкіри (бо містять хімічні речовини, що присушують почервоніння) і це навпаки є показником того, що активні речовини працюють, але ж гіалуронова тканинна маска до таких не відноситься, тому було дивно.

💧А в цілому маска не погана й не хороша, шкіра виглядала більш зволоженою та відпочилою. Цей продукт Garnier повторювати не буду.