SomovaFM

Той самий бокс від #maybellinenymakeupclub

Той самий бокс від #maybellinenymakeupclub

По перше, саме пакування боксу дуже елегантне: чорна коробочка з мінімалістичним оформленням. Всередині були 4 відтінки помади з нової лінійки та туш для вій.

Той самий бокс від #maybellinenymakeupclub

Дуже цікаво та гарно оформлений тюбик. Чорна туш з пухнастою великою щіточкою, які мені не подобаються, бо склеює вії та залишають багато продукту на них.

Сама туш має різкий хімічний запах, якогось розчину для зняття фарби, проте подразнень не викликала.

Туш вії не подовжує, але добре підкручує до гори. Осипається нормально так, через те що залишається багато продукту на віях. Легко змивається гідрофільною олійкою.

Я протестила усі помади, вони пройшли через коктейлі, їжу та цілування з котами. Тому з упевненістю можу заявити - вони дійсно стійкі! Лише після пів дня та якоїсь маслянистої їжі, помада трохи з'їдається між стиком губ, але це особливо не п омітно. Навіть з гідрофільною олійкою пігмент вимивається не до кінця.

Аромат у помад дуже приємний, карамельний. Вони рідкі, легко наносяться на губки та через пару хвилин застигають. Вони не стають повністю матовими, залишають легкий сатиновий блиск, не липнуть (тільки на початку при нанесенні), не стягують та не сушать губки. Що ще можна бажати від помади?

Я у повному захваті від них.

Що до відтінків, мені сподобались всі. Проте далі ви зможете побачити, як відтінок відрізняється на свотчах самих лише губ та як виглядають на обличчі в загальному образі.

Обожнюю такі відтінки "приглушеного" рожевого. Вважаю, що це саме мій колір. Це дійсно колір ніжності та кокетства. Відтінок на кожен день: на романтичне побачення, зустріч з подругою та просто похід в магазин. Під плаття, брюки, джинси. Ну ви зрозуміли мій захват 😃

Дивлячись на цей відтінок в упаковці я не очікувала, що він буде таким темним і більш караловим, ніж рожевим. Помади я завжди наношу у декілька слоїв, аби зробити гарний контур та передати всю насиченість. Окремо на свотчах губ він виглядає ніжніше, ніж в загальному образі. Проте мені до вподоби, як він візуально збільшує об'єм губ.

По назві колір мав би бути персиком, але не знаю не знаю. Спочатку мені цей відтінок здався занадто світлим та блідим, який підкреслює усі недоліки на обличчі. Проте в загальному образі з мейком виглядає непогано, як на мене.

Гадаю назва підходить цьому відтінку. Одразу згадую фільми "Диявол носить Прада", "Круелла" та "Малефісента". Саме цей колір в мене асоціюється з головними героїнями. Проте це не про злість чи жорстокість, а про пристрасть та впевненість. Проте образ для неї мені захотілося підібрати у стилі Pin-up girl.

З червоною помадою треба бути обережним, аби не зробити посмішку клоуна чи Джокера. Червоний дуже чітко підкреслює недоліки губ, тому я довго вимальовувала рівний контур.

Я ще в пошцках саме свого червоного, але гадаю що цей стане моїм фаворитом.