SomovaFM

Girlwood | Мій перший стайлер для брів

Girlwood | Мій перший стайлер для брів
Girlwood | Мій перший стайлер для брів
Girlwood | Мій перший стайлер для брів

Продовжуємо знайомство з найрожевішим брендом Girlwood і сьогодні розказу про свій перший досвід із фіксуючим стайлером для брів.

Я бачила багато дописів з подібним продуктом в інших дівчат, та не задумувалась над його придбанням, бо в мене не дуже густі брови та я ростуть в одну сторону 😅

Але виявилось стайлер зручна річ не тільки для неслухняних брів. Отже по порядку.

Це прозора помадка для брів, яка представлена в рожевому тубику розміром із стандартну туш. Паста-гель має легку текстуру, хоча на щіточні виглядає доволі плотно та білого кольору, на бровах не залишає сліду взагалі.

Сама щіточка спіральної форми, якою зручно наносити продукт на брови та укладати їх. Я не фанат глянцевого прилизаного ефекту на бровах, природа зробила їх об'ємними не просто так. Проте викласти їх в потрібну сторону або під нахилом для завершення образу не буде зайвим.

Задля більш натурального ефекту наношу засіб не притуляю щіточку дуже щільно до шкіри. І одразу після нанесення вкладаю бровки в потрібному мені напряму за допомогою потаємної щіточці в ковпачку. Це виглядає як якась таємна зброя, дуже гарно придумано.

Щіточка двустороння, з одного боку має плотні ворсинки, а з іншого міні розчіска. Щіточка пластикова та знімається з основи, що дозволяє її легко вимити.

Після укладки брів необхідно всього доля хвилини, аби засіб схопився. Бровинки трохи склеюються між собою та тримають задану форму увесь день. А змивається засіб легко міцелярною пінкою.