Strange Love

Три українські бренди декоративної косметики, які варто спробувати #madeinukraine

Три українські бренди декоративної косметики, які варто спробувати #madeinukraine

Серед моїх улюблених українських брендів декоративної косметики можна виділити три: Colour Intense, Maxi Colour і O’bays.

🇺🇦Colour Intense – один із найпопулярніших українських брендів декоративної косметики, що завоював серця багатьох українок. У кого ще досі немає їхніх олівців для губ, зізнавайтеся? Тоді ми йдемо до вас! Продукти Colour Intense відрізняються високою якістю, стійкістю та доступними цінами.



🇺🇦Maxi Colour – ще один популярний український бренд декоративної косметики. Maxi Colour славиться своїми яскравими і насиченими кольорами. Моїм косметичним "я" стала їхня синя підводка з колекції "Play". Ви могли бачити, як часто я її використовую в своїх луках. Такого неймовірного неоново-ультрамаринового відтінку я не зустрічала в жодного бренду!



🇺🇦O’bays – молодий український бренд декоративної косметики від Makeup. Бренд по-духу нагадує мені Colour Intense, однак має більш стриманий та класичний вайб. Це стосується і відтінків, і пакування, і вибору. Я вже неодноразово складала оди їхньому тінту для губ. А їхній хайлайтер видно з космосу!

Якщо ви шукаєте високоякісну декоративну косметику за доступними цінами, то вам варто спробувати продукти українських брендів Colour Intense, Maxi Colour і O’bays. Ви не будете розчаровані!