Pilirina 💛💙

O`Bays - компліментарний лідер у моіх засобах для губ

O`Bays - компліментарний лідер у моіх засобах для губ

Нарешті, дійшли в мене руки розповісти про свого абсолютного фаворита серед бюджетних продуктів - масло-тинт для губ з мерехтінням O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil.

Вперше побачила його на O’Ostah. Навіть по фото було зрозуміло, що це а-ля аналог відомих люксових продуктів. Моє внутрішнє відчуття, що у O’BAYS із цим маслечком буде прорив у б'юті-індустріі мене не підвело, бо на разі воно весь час sold out.

O`Bays - компліментарний лідер у моіх засобах для губ

Коли фарбую губи маслечком - отримую масу компліментів від знайомих дівчат. Я б не назвала це маслом, скоріше це блиск із сяйвом, який освіжає шкіру, відвертає увагу від мімічних зморшок, збільшує об'єм і довго тримається на губах, бо коли верхній шар з'ідається, ще години 4 лишається видимий тінт.

Тут все у стилі а-ля лакшері! Блиск в мінімалістичній картонній білій коробочці гарноі якості, косить під "люкс".

Аплікатор м'який, фетровий, розмір більш ніж оптимальний, у мене жодних нарікань до нього немає. Блиск м'яко набирає і віддає.

У самій структурі є дрібні сяючі вкраплення, на фото їх не дуже видно, але у реальності вони привертають до себе увагу.

Блиск-олійка у міру густий, зовсім не липкий. Нікуди не розтікається, крапелька чудово тримає форму.

Аромат

Приємний, фруктовий. Мій малюк сказав, що пахне малинкою. Думаю, у три роки він без перебільшень описує аромати. Мені більше аромат нагадує хімозну ожину. Але на губах не відчуваю аромат, бо в мене вони до носа поки не достають.

Маю великий досвід використання продуктів для губ із різних цінових сегментів, але цей поки став моїм абсолютним фаворитом до якого кожен раз тягнеться рука.

Огидна біла смужка на внутрішній стороні слизовоі, якою грішать багато продуктів не залежно від своєі породистоі приналежності, може безжалісно викинути з моєі косметички найдорожчий продукт для губ.

У O’BAYS цього немає! У носці я можу зрівняти його зі склом від Chanel, але трохи легшим по текстурі, бо він комфортно відчувається на губах. А ще у нього прекрасний, універсальний колір, який, впевнена, підійде кожній.

Однозначно мій рекомендасьйон до придбання цієі новинки від O’BAYS!