Чистикова Дарья

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дуже рада що встигла попасти саме на це тестування декоративної косметики від O'Bays та Lamel. Щиро дякую Makeup Club за таку можливість ❤ Вже готова поділитися враженнями від першої частини боксику (якщо я нічого не плутаю, повинна бути ще друга).

Сучасний та витончений дизайн олійки у чорному кольорі. Додаткове пакування у коробочку відповідного стилю, на котрій відображена вся необхідна інформація. Срок придатності по відкриттю 12 місяців, об'єм продукту 5мл.

Аплікатор незвичної для мене форми, кажуть анатомічний. У використанні аплікатор комфортний та м'який, легко зробити рівний контур. Обмежувач не супер, біля основи аплікатора скопчується забагато продукту, особисто я віджимаю, вважаю це пов'язано саме з формою аплікатора. Це не критично, але здається він так швидше закінчується 😻

Аромат дивовижний, стигла ожина, приємна та п'янка, постійне бажання її нюхати. Але аромат відчутно переважно при нанесенні, після буквально 3-5 хвилин він зникає повністю.

Колір достатьо видимий, з фіолетово рожевим підтоном. Текстура жирненька, не прям олія-олія, вона приємна та не доставляє дискомфорту, а навпаки — задоволення.

Результат ⬇️

Тільки подивитися на фото 😍 Мені дуже подобається цей ефект мерехтіння. Відчуття на губах приємні, як бонус маленькі тріщинки та сухість зникає достатньо швидко. Якщо нанести засіб жирненьким шаром буде гарний ефект зацілованих губ. Взагалом, ця олійка-тінт придає свіжість та легкість образу. До придбання рекомендую, це поки що кращій засіб з цього боксика)

Дизайн мила для моделювання брів у стилі O’BAYS, витончена прямокутна та тоненька баночка з розсувною кришечкою. Цей засіб теж знаходиться у додатковій коробочці. Об'єм продукту 13 гр, враховуючи дуже маленький розхід вистачить надовго.

Пензлик-щіточка доволі густа та масивна, при тому вона з легкістю поміщається у коробочку.

Мило виглядає прозорим, щільним по текстурі, аромату я ніякого не відчуваю.

Виробник радить смочити щіточку невеликою кількістю води, набрати мило, розчесати брови та надати їм бажаної форми. Власне я так і робила.

Результат ⬇️

Результат гарний, волосики легко вкладаються, без "втрати об'єму". Фіксація середня, я таку люблю, виглядає натурально, при тому бровки приборкані та аккуратні. Але, якщо взяти забагато продукту полосить та залишає білі плями. Прийшлось деякий час приноровитися до нього щоб "укладка" виглядала достойно. В цілому раджу, але зверніть увагу на цей нюанс😉

Матова стійка помада улюбленого багатьма брендом Lamel. Дизайн яскравий та гучний, із шикарным надписом (у прямому сенсі слова — Posh). Об'єм 4 гр, кожна помада була додатково обтягнута у захисну слюду.

Аромат приємно косметичний, ледве вловимий. Аплікатор стандартний, думаю зручний. По відкриттю я зрозуміла що не всі кольори "мої", тому цього разу наносила всі прмади окремими пензликами.

Помада досить капризна і потребує попередньої підготовки, у вигляді скрабу, бальзаму, бальзаму і ще раз бальзаму 😄

Застигає вона за 1-2 хвилинки з початку нанесення, трохи стягує губи, її чутно при носці, але без неприємних відчуттів.

Стійкість гарна, 4 години виглядає привабливо та достойно, не відбивається на чашці чи щоці при цьомах, проте з часом починає з'їдатися і це без їжі, контур тримається.

Щодо відтінків, якщо вірити сайту у цій лінійці 10 кольорів. У цьому боксику мені попались:

401 — Milk Cacao

Світлий, нейтральний коричневий відтінок з теплим підтоном, подібний до кольору світлого какао. Натуральний, підходить для щоденного використання, але не універсальний і підійде далеко не всім.

409 — Sangria

Глибокий червоний колір з винним відтінком та наче бордовим підтоном. Елегантний та стильний, ідеальний для вечірнього образу.

410 — Mahogany

Глибокий та насичений відтінок коричневого з червоним підтоном. Теплий і елегантний, більш універсальний за 401, але все одно не для всіх.

Результат (лiворуч - штучне свiтло, праворуч - сонячне) ⬇️

Мені дуже сподобався 409, його прям точно продовжу використовувати. На фото 410 теж начебто нічого (з ним не можу визначитися, дівчата, що скажете зі сторони как виглядає?), 401 точно ні. Доречі, 401 можу відіслати бажаючим на затест, повторюсь я наносила окремим пензлем 👌

Взагалом помада спірна, можливо тому що я не фанат саме матових, і не скажу що пробіжу брати відтінки ще. Виглядає гарно та цілком носибельно, але на щодень такий прискіпливий підготовчий етап не для мене.

Всім дякую за увагу ❤