Чистикова Дарья

І знову про гелі для душу Mermade ♡

І знову про гелі для душу Mermade ♡
І знову про гелі для душу Mermade ♡

Власне цим дописом я хочу поділитися враженнями та познайомити вас з ароматами, які вже спробувала та оцінила🧐

Вже робила детальний відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/20484/ на аромати Our Summer, Champagne та Wanderlust.

Апдейт щодо допису 🔝у цих останніх гелях ніякого осаду немає 👌

По основним властивостям, пакуванню та іншому все залишилось таким самим 👍

Ці парфумовані гелі — справжня розкіш! Кожен раз, коли я користуюся ними, відчуваю себе неперевершено. Запахи чарівні, на будь-який смак чи стан душі. А ще гелі добре очищають шкіру, залишаючи її м'якою і ніжною. Це дійсно гарний спосіб розслабитися після довгого дня або насолодитися ароматним душем після прогулянки чи тренування. Як і казала вище, у цьому дописі хочу зробити акцент саме на ароматах. Почнімо:

Тип аромату: деревинні, фруктові

Початкова нота: Грейпфрут, Магнолія, Огірок

Нота серця: Конвалія, Тубероза, Яблуко

Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Сандал

Цей аромат справжнє диво, що переносить мене на прогулянку серед запашних садів і лісових гаїв. Ця деревинно-фруктова композиція розкривається поступово, огортаючи тіло вишуканим букетом ароматів кожну хвилину.

Грейпфрут з легким шипінням огірка надають свіжість і енергію, ніби пробуджують. Конвалія відтіняється ніжним ароматом яблука, яке додає нотку свіжості та м'якості. Усі ноти цього гелю чудово поєднуються і створюють відчуття спокою, гармонії та свіжості.

Ідеально підходить для щоденного використання. Він допомагає зняти стрес і напруженість дня, занурюючи в приємні ароматичні обійми. Крім того, його цікава композиція композиція робить його універсальним як для чоловіків, так і для жінок.

Тип аромату: деревинні, свіжі, фруктові

Початкова нота: М'ята, Рожевий перець, Фіалка

Нота серця: Ананас, Диня

Кінцева нота: Ваніль, Каштан, Кедр

Це справжнє відкриття для мене, його аромат просто закохує і вражає з перших нот. Він свіжий та живий.

М'ятна нота на початку створює відчуття легкості і прохолоди, неначе вітерець у літній день, освіжає і бадьорить. При тому ананас і диня додають аромату екзотичності та солодкості. Кінцеві ноти губляться при вьому цьому розмаїтті смаків.

Взагалом аромат створює теплий, затишний шлейф, який легко спливає на шкірі, залишаючи відчуття комфорту, даруючи свіжість та енергію.

Тип аромату: свіжі

Початкова нота: Мандарин, Рожевий перець

Нота серця: Іланг - іланг, Плюмерія

Кінцева нота: Ваніль, Морозиво

Цей парфумований гель для душу - просто чудовий! Назва відразу викликає асоціації з приємними відчуттями, пов'язаними з дощем — свіжість, чистота, відновлення, натякаючи на природність та спокій.

Він дійсно має свіжий та фруктовий аромат, який заряджає енергією вже з перших нот соковитого мандарина. Такий легкий та приємний. Яскраво чутний іланг-іланг додає нотки чуттєвості та романтики.

В цілому, цей аромат дарує відчуття свіжості, релаксації та комфорту, він створюює особливу атмосферу під час прийняття душу. Цей аромат підходить для тих, хто цінує свіжі, ніжні аромати і хоче почувати себе оновленим і розслабленим. Цей аромат можна використовувати як вранці, щоб прокинутися і настроїтися на продуктивний день, так і ввечері, щоб розслабитися 🧘‍♀️

Тип аромату: квіткові

Початкова нота: Квіти

Нота серця: Кава, Троянда

Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль

Цей справжня квіткова симфонія. Це як прогулянка в запашному саду, де кожна квітка розкривається під впливом сонця, неначе вітаючись з тобою 🥰 Серце цього аромату кава з трояндою вражає своєю несподіваністю. Аромат кави додає пікантності та енергії.

Цей гель ідеально підійде тим, хто любить інтенсивні квіткові аромати з цікавими нотками. Також він може бути привабливим для тих, хто шукає продукт з енергійною ноткою кави, щоб розпочати день з бадьорим настроєм.

Тип аромату: квіткові, фруктові

Початкова нота: Вишня, Лікер, Мигдаль

Нота серця: Жасмин, Слива, Турецька троянда

Кінцева нота: Ваніль, Гвоздика, Кориця

Цей аромат глибокий та емоційний. Гучно починається з нот вишні та мигдалю, які дарують тепло, підіймають настрій і навіть трохи збуджують. Яскраво виражена слива дарує відчуття радості і комфорту. Ледь помітні ноти ванілі відтіняються з ніжністю і грацією, надаючи аромату чуттєвості.

Цей аромат про загадковість та привабливість, він стане чудовим вибором для прийняття ванних процедур вдвох ❤️

Мені здається я вже спробувала всі парфумовані гелі виробника! Mermade чи не так? Особисті фаворити — Boyfrend і Champagne ❤️

Підсумовуючи скажу, всі гарні, всі достойні і всі мають місце бути на ваших поличках. Впевнена, кожна зможе знайти саме той аромат, що відповідає її смаку та настрою.

Дякую за увагу ❤️