Багацька Ірина

Вечірній релакс з гелем для душу Cristal oud від Mauboussin

Вечірній релакс з гелем для душу Cristal oud від Mauboussin

Всім привіт, я майже зникла з радарів цими тижнями. Непростий період в житті, тож десь не вистачало часу, а десь натхнення… Але сподіваюсь, що найближчим часом повернусь до більш високої активності.😊 Хоча б ваші пости переглядати встигатиму😉

А тепер до огляду))

І так, завдяки Makeup Club в мої загребущі лапки потрапив новий парфумований гель для душу від бренду Mauboussin. До речі, з брендом я знайомлюсь вперше, тоже мені ще цікавіше.

Так, я фанат догляду з максимально нейтральними ароматами, проте саме гелі для душу виключення. З їх допомогою я створюю собі приємну атмосферу перед сном.

Парфуми перед відпочинком я використовую рідко, оскільки їх досить яскраве звучання заважає відключитися. А от парфумований гель для душу те, що треба. І Mauboussin Cristal oud підкорив моє серденько.

Гель знаходиться в зручній тубі з дозатором. Дизайн дуже стильний, елегантний і лаконічний. Тубу виконано в коричнево-золотій гамі.

Гель має приємну на дотик, однорідну, гелеву консистенцію. Засіб абсолютно прозорий. Дуже добре піниться, зручний у використанні.

Всім своїм виглядом засіб говорить, що його адресовано чоловікам. Але цей аромат… моє зоооолотце.

Cristal oud подумки відправляє мене у теплий літній вечір, де в повітрі стоїть запах квітучих троянд, смолистої деревини і свіжості після спекотного дня.

Верх композиції відкривається трояндою. Для мене це насичено червона, королівська троянда на довгій ніжці. Я дуже яскраво відчуваю цей акорд тут і саме він робить для мене композицію настільки прекрасною.

В центрі до трояндового соло приєднується легка смолистість. Ця нота підкреслює красу і врівноважує композицію.

Завершальний штрих – яскравий уд, який відтіняє ніжність троянди, додаючи трохи деревинності і навіть димності.

Після використання гелю шкіра добре очищується. Що для мене важливо, вона залишається досить зволоженою і не стягується.

Крім того, на шкірі лишається вуаль цього прекрасного аромату. Легкий флер створює чудовий настрій і налаштовує на спокійний сон.

Дякую за увагу!💞