Багацька Ірина

Вишнево-шкіряний рай – Black Perfecto by La Petite Robe Noire від Guerlain

Вишнево-шкіряний рай – Black Perfecto by La Petite Robe Noire від Guerlain

Black Perfecto by La Petite Robe Noire, на мій смак, найкращий з фланкерів в лінійці суконь бренду Guerlain. Цей аромат творіння Тьєррі Вассера, як власне і більшість ароматів цієї колекції. Тут змішались в незабутній коктейль жіночність, ніжність, сила і незламний характер сучасної жінки.

Заплющивши очі і вдихнувши цей аромат, я відправляюсь на новорічну вечірку в зимовому саду у стилі black party. Класичний образ для вечірнього заходу – стильна чорна сукня, елегантні човники, на руках шкіряні рукавички в тон сукні, сяючі діаманти прикрашають вушка і декольте, а акуратні локони розсипались по плечах.

В руках бокал з солодким вишневим лікером🍒. Навколо букети з ніжних троянд, а ще десь на столиках стоять гарні вазочки з ароматним мигдалем.

Навколо кружляють танцюючі пари, а трохи осторонь шикарні трояндові клумби. Зала здається чарівним місцем де може трапитись будь-яке диво.

  • Верхні ноти: вишня, мигдаль, чорний чай.
  • Ноти серця: троянда, лакриця
  • База: шкіра, боби тонка, пачулі, чорний мускус.

На початку яскраво відчуваю солодкий вишневий лікер, алкогольність слабка, але вона вигідно відтіняє вишню. Також тут досить багато мигдалю з невеликою гірчинкою. Ніякого чаю мені не поклали. А от шкіряний нюанс я відчуваю майже з самого початку. Тонка шкіра відтіняє солодку композицію, підкреслюючи характер аромату.

В серці Black Perfecto стає трохи тихішим менш солодким, а до композиції приєднується троянда. Я відчуваю ніжну, трохи солодкувату рожеву чайну троянду.

База парфумів мускусно-пачулієва. Мускус відчувається досить яскраво, але на диво він не намагається мене задушити.😊 Пачулі тут шоколадні, але не яскраві, я їх чую ледь-ледь, на фоні.

Цей аромат дуже стійкий. На шкірі він тримається мінімум годин 10-12, і лише після душу зникає. На волоссі я його знаходжу до наступного миття. На одязі парфум теж лишається до прання.

І ще, дуже прошу – дотримуйтесь дозування. Двох пшиків цілком достатньо, щоб аромат звучав досить яскраво з елегантним шлейфом. Якщо переборщити, то можна трохи «придушити» оточуючих.

Black Perfecto by La Petite Robe Noire від Guerlain – це один з моїх найулюбленіших зимових парфумів. Солодкі, шкіряні, насичені, навіть трохи пряні – вони зачаровують своїм сильним характером і розкішним звучанням.

Якщо вам подобається солодка вишня в парфумерії, дуже рекомендую до затесту.🫶

Дякую за увагу!❤️‍🔥