Багацька Ірина

Спланувати 2024 рік? А чому б і ні – #beautyplan2024

Спланувати 2024 рік? А чому б і ні – #beautyplan2024

Взагалі я давно відмовилася від таких планувань, бо як правило всі ці «У наступному році я…» кочують з року в рік.😊 І не такий вже великий відсоток цих дієслів переходить в доконаний вид. Тож, моя ціль зараз написати, те що я реально зможу виконати (ну хочаб на 70%).

Поїхали🙌🏻

№1. Волосся

Навчитись нарешті правильно доглядати за своїм кучерявим волоссям. Підібрати ідеальний догляд і гарні варіанти укладки.

№2. Контуринг

Навчитися правильно скульптурувати обличчя. В мене є зрушення в цьому напрямку, але ще є куди рухатися.

№3. Сон

Привчити себе лягати до 23:00, в ідеалі о 22:00. І відповідно прикидатись о 6-7:00. Бо відпочинок по 3-5 годин, до добра не доведе.

№4. Зубки

Почати роботу зі своїми зубами, стоматолог по мені плаче.😊

№5. Очі

Хочу лазерну корекцію зору. Навряд я встигну із цим вже у 2024, але сподіваюсь почати активно рухатись у даному напрямку.

№6. Активність

Хоча б легенька йога, але щодня. І по можливості частіше гуляти на свіжому повітрі. 10-14 годин в день за ноутбуком для організму не корисно зовсім, тож треба розбавляти рутину.

№7. Англійська

Рухаюсь в цьому напрямку, але самостійні уроки не приносять бажаних результатів, потрібен педагог. Сподіваюсь зможу в цьому році почати активніше навчання.

№8. Відпустка

Хочу більше подорожей. Хочу трохи по подорожувати і Україною, і Європою. Бо остання моя мандрівка була ще у 2020, скучила за цими відчуттями.

№9. Кава

Знизити вживання до 2 чашок на день і не пити її після 15:00. Інакше пункт 3 цього списку посипиться. Поки рух у цьому напрямку непоганий.👌

№10. Солодощі

Ох, це моя вічна боротьба. Зміню тактику і намагатимусь не повністю виключити з раціону солодке, а обмежити кількість вживання.😊 А то перший варіант, як правило, приводить до зворотного ефекту.

№11. Водичка

Не забувати пити вчасно воду, а то в мене буває.

№12. Соціальні мережі

Приділяти увагу розвитку власних соціальних мереж і особистого бренду. Знімати відео, розмовні відео. Намагатимусь рухатись в цей бік.

Дякую за увагу❤️‍🔥