Iryna Koval

#beautyplan2024

#beautyplan2024
  1. Запровадження здорових звичок: регулярна фізична активність та збалансоване харчування. У минулому році я набрала кілька зайвих кілограмів і не приділяла достатньо уваги тренуванням. Обіцяю собі, що цей рік буде спрямований виключно на підтримку мого здоров'я.
  2. Регулярні перевірки здоров’я та профілактичні медичні обстеження.
  3. Постійний розвиток у професійній діяльності. Пройти декілька курсів для підвищення кваліфікації, а можливо навіть спробувати себе в чомусь новому, наприклад курси макіяжу.
  4. Впроваджу в життя систематичні періоди відпочинку для підтримки ментального здоров’я.
  5. Запланую регулярні зустрічі та спільні заходи, поїздки з друзями. Через роботу часто пропускаю такі зустрічі, коли раз в місяць вдається зібратися з найближчими друзями, це ніби ковток свіжого повітря. Обговорюємо все на світі: бʼюті штучки, моду та тренди. Знаю, що мої подруги слідкують за моїми дописами, тому обіцяю бути на зв'язку❤️
  6. Відвідаю хоча б одну нову країну, обожнюю подорожувати та вивчати різноманітність світу. Мета – не лише насолоджуватися красою нових місць, але й поглиблювати розуміння різних культур та традицій, збагачуючи свій досвід. Саме під час подорожей у мене виходить проходити велику кількість кілометрів пішки, що дуже корисно для здоров'я.
  7. Час для творчості та самовираження у будь-якій формі. Люблю малювати, але вже декілька років не займаюся цим. Хочу відновити свої навички, бо для мене – це особливий вид медитації, який допомагає розслабитися та зняти стрес. Обіцяю собі віддати волю фантазії та знову насолоджуватися творчим процесом.
  8. Волосся. Обіцяю приділяти більше часу на вкладання волосся, постійно пропускаю це, і мій стайлер Dyson більшу частину часу просто лежить без діла. Переконана, що саме ефектна укладка додає максимального стилю та завершеності будь-якому образу.
  9. Робити собі подарунки. З огляду на мій обширний список бажань, хочу активно працювати над його реалізацією та тішити себе приємними сюрпризами.
  10. Мінімалізм. Купувати купу тренодових речей на один сезон - це про мене. Мета: зменшити гардероб на 60% і залишити лише капсульні речі, які ідеально відображатимуть мій стиль.
  11. Донатити, і ще раз донатити (не б'ютьі, але надзвичайно важливий пункт, без якого не буде втілення будь-яких інших планів). Ми повинні продовжувати наближати перемогу, наближати мир. Допомогти може кожен, бо кожен зараз важливий і необхідний Україні.
  12. Активна участь у MAKEUP Club. Створювати більш якісний та корисний контент для вас❤️