#beautyplan2024
Обіцяю сумлінно працювати над досягненням кожної поставленої цілі.
- Запровадження здорових звичок: регулярна фізична активність та збалансоване харчування. У минулому році я набрала кілька зайвих кілограмів і не приділяла достатньо уваги тренуванням. Обіцяю собі, що цей рік буде спрямований виключно на підтримку мого здоров'я.
- Регулярні перевірки здоров’я та профілактичні медичні обстеження.
- Постійний розвиток у професійній діяльності. Пройти декілька курсів для підвищення кваліфікації, а можливо навіть спробувати себе в чомусь новому, наприклад курси макіяжу.
- Впроваджу в життя систематичні періоди відпочинку для підтримки ментального здоров’я.
- Запланую регулярні зустрічі та спільні заходи, поїздки з друзями. Через роботу часто пропускаю такі зустрічі, коли раз в місяць вдається зібратися з найближчими друзями, це ніби ковток свіжого повітря. Обговорюємо все на світі: бʼюті штучки, моду та тренди. Знаю, що мої подруги слідкують за моїми дописами, тому обіцяю бути на зв'язку❤️
- Відвідаю хоча б одну нову країну, обожнюю подорожувати та вивчати різноманітність світу. Мета – не лише насолоджуватися красою нових місць, але й поглиблювати розуміння різних культур та традицій, збагачуючи свій досвід. Саме під час подорожей у мене виходить проходити велику кількість кілометрів пішки, що дуже корисно для здоров'я.
- Час для творчості та самовираження у будь-якій формі. Люблю малювати, але вже декілька років не займаюся цим. Хочу відновити свої навички, бо для мене – це особливий вид медитації, який допомагає розслабитися та зняти стрес. Обіцяю собі віддати волю фантазії та знову насолоджуватися творчим процесом.
- Волосся. Обіцяю приділяти більше часу на вкладання волосся, постійно пропускаю це, і мій стайлер Dyson більшу частину часу просто лежить без діла. Переконана, що саме ефектна укладка додає максимального стилю та завершеності будь-якому образу.
- Робити собі подарунки. З огляду на мій обширний список бажань, хочу активно працювати над його реалізацією та тішити себе приємними сюрпризами.
- Мінімалізм. Купувати купу тренодових речей на один сезон - це про мене. Мета: зменшити гардероб на 60% і залишити лише капсульні речі, які ідеально відображатимуть мій стиль.
- Донатити, і ще раз донатити (не б'ютьі, але надзвичайно важливий пункт, без якого не буде втілення будь-яких інших планів). Ми повинні продовжувати наближати перемогу, наближати мир. Допомогти може кожен, бо кожен зараз важливий і необхідний Україні.
- Активна участь у MAKEUP Club. Створювати більш якісний та корисний контент для вас❤️
Коментар і (0)