Iryna Koval

O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil

O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil

Завжди досить скептично ставлюся до тінтів для губ, оскільки вони сильно сушать мої губи, але новинка від O’BAYS олія-тінт зруйнувала мої стереотипи.

Елегантна упаковка продукту нагадує попередню версію олійок для губ від Clarins, з великим аплікатором, яким дуже зручно наносить засіб. Загалом, продукт виглядає дуже розкішно та однозначно має люксовий вайб.

Після розпакування засобу я відчула надзвичайно приємний ягідний аромат, словами не передати цю солодкість, це ніби лимонад із свіжих лісових ягід.

Колір у баночці - космічний, він одразу привертає увагу і хочеться роздивитися усі ці блискітки, ніби зоряне небо. Проте, не лякайтеся, на губах він не такий темний та має абсолютно інший відтінок - соковитий рожевий, який повністю віддзеркалює аромат засобу.

O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil
O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil

Тінт легко наноситься і надзвичайно комфортно відчувається на губах. Навіть порівняно з олійкою від Clarins, яка відчувається більш важко та утворює липку плівку, продукт від O'BAYS абсолютно не має липкості.

Що мені особливо подобається - це ідеальний баланс догляду та краси. Губи стають не лише красивими, а й доглянутими. Ніжна олійка зволожує та живить мої губи, а пігмент тінтує їх, надаючи насичений відтінок. Чарівне мерехтіння блискіток робить їх пухкішими та додає образу особливий настрій.

Щодо стійкості, можу запевнити, що колір на губах збережеться протягом усього дня і переживе навіть кілька прийомів їжі, хоча змивається дуже легко звичайно міцелярною водою.

Я впевнена, що O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil стане моїм фаворитом на кожен день. Щиро рекомендую всім, хто цінує красу та догляд за губами!