Strange Love

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub
#happybirthdaymakeupclub

Так, люблю. За рік Makeup Club став моїм найчастіше відвідуваним сайтом. Став моєю віддушиною та способом абстрагуватися від реальності. Makeup Club став ще одиним стимулом вдосконалюватися.


Останній рік став для мене важким. Спочатку на мої руки прийшовся ледь не цілодобовий догляд за старенькою бабусею з термінальною стадією онкології та деменцією. А через 3 дні після похорону бабці, ми дізналися про важкий діагноз мого чоловіка. Зізнаюся щиро, ця новина підкосила мене найбільше...


Проте ледь не щодня я намагалася виділити годинку на новий пост. Створити лукс чи якийсь свотч. Ваш фідбек тримав мене на плаву, я забувала про те, що вже треба бігти в клініку чи за ліками. Я поринала в світ краси без турбот, хвороб та негативних думок. І все завдяки Makeup Club. А бокси та нарахування ставали приємним бонусом та стимулом чекати новий день.


Наразі моє життя почало налагоджуватися. Чоловік проходить лікування, яке триватиме до березня місяця. Динаміка позитивна і прогнози втішні. Вірю, що ми обов'язково зустрінемо старість двох, такі ж закохані, як сьогодні, і як 14 років тому. До слова, чоловік вже вивчив ніки популярних авторів і щовечора запитує мене, як там дівчата і мій Makeup Club 😅.



Якби не Makeup Club, я б набагато важче перенесла ці випробування. Я точно знаю. Це найпотужніший механізм сублімації для мене. І коли я відчувала, що йду на дно, Makeup Club ставав рятівним ковтком повітря...




🩷А ще, я переконана: той, хто хоч раз вночі не прокидався перевіряти статистику, не має серця!🩷

🩷Той, хто не вираховував дні тестувань на швидкість, просто не знає, що таке справжній азарт🩷