Оксана Князєва

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

Мене в цей клуб привела моя подруга ,Demchenko Alina , вона довгий час розповідала мені про клуб ,а я все думала що ж там за клуб то такий 🤣

Поки сама не зареєструвалась в квітні, і після того вже не проходило дня ,коли б я не заходила на сайт і не читала дописи.

Після 26 років друзів вже знаходити важко ,але завдяки клубу я впевнилась що це реально.

Усі ми з різних міст,і навіть ніколи не бачились в реальному житті ,але ти знаєшь, що завжди знайдеш місце де тебе підтримують та порадять як краще.

Місце, де можна поділитися своїми проблемами,особистими історіями ,і не тільки зв’язаних з косметикою .

Я вже не уявляю як жити без вечірніх переписок з дівчатами ,обміном смішних фотографій котів ,мемів ,пересиланнями по пошті одна одній пробників парфумів і навіть консервації 🤣 ❤️

Для мене Makeup Club це місце де можна розповісти про свої улюблені засоби і засоби які не дуже (бо чоловіку вже слухати про це надоїло 🤣), про свої помилки в догляді та почитати історії інших дівчат.

Дізнаватися про нові для себе засоби , бренди, і завдяки цікавим та різноманітним челенджам від команди Makeup, тестувати новинки.

Хвастатися новими покупками одна одній 😁

Також дівчата з Makeup Club надихають мене на нові експерименти у макіяжі та більше практикуватись у предметній зйомці ,бо до клубу я предметку ніколи не знімала тож вчусь та вдосконалююсь 🧘🏼‍♀️

Вітаю Makeup Club з його річницею !! Дякую усім хто був причетний до створення клубу ,менеджерам які завжди привітні і відповідають на усі мої питання.

Дякую за подарунки ,цікаві челенджі і нових друзів ❤️