Олена В

Філери,маски чи крем?

Філери,маски чи крем?
Філери,маски чи крем?
Філери,маски чи крем?
Філери,маски чи крем?

Рік тому у мене був дуже невдалий похід в мій салон. Змінився перукар і мій очікуваний теплий блонд перетворився після невдалої процедури на якийсь попелястий ,сірий колір((((.Потім було виправлення ситуації ,різні професійні шампуні в салоні,потім вдома. І....в результаті волосся-кульбабка,незначне випадіння волосся і спорчений настрій. Я це все стійко пережила,повернула свій колір. І почала виправляти ситуацію з пушистістю.

Почала з філерів Masil.

З Masil знайома давно. Зазвичай брала філери рожеві (8 seconds). Скажу чесно,не дуже розділяю захват від рожевої. На моє пористе волосся вона не діє так як треба.

Спробувала саме зелену. І з тих пір вона займає особливе місце в моєму серці.

8 seconds Masil.

Для всіх типів волосся

Призначення :Відновлення,Живлення,Пом'якшення

Активний компонент:Аденозин, Бетаїн, Гіалуронова кислота, Ніацинамід, Пептиди

Як діє?

Маска формує невидиму захисну оболонку та надійно захищає волосся від хімічного та термічного впливу. Вона сприяє нормалізації pH-балансу, запобігає випадінню волосся та усуває лупу. Інтенсивну дію засобу забезпечують:

  • натуральні екстракти (лаванди, полину, гамамелісу та м’яти) — зміцнюють волосся, регулюють вироблення себуму(до цього питання,бо на шкіру голови не наносимо ), зменшують подразнення, усувають сплутаність і надають м’якості;
  • комплекс амінокислот — повертає гладкість і блиск, захищає від втрати вологи, надає еластичності;
  • комплекс рослинних протеїнів — полегшує розчісування, захищає від ультрафіолету і спрощує укладання
  • Склад: Dipropylene Glycol, Myristyl Alcohol, Water, 1,2-Hexanediol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Houttuynia Cordata Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, Arginine, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Glutamic Acid, Glutamine, Glycine, Valine, Phenylalanine, Aspartic Acid, Tyrosine, Serine, Cystine, Glycerin, Hydrolyzed Barley Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Potato Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Pea Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, C13-15 Alkane, Fragrance

Наносимо в розведеному вигляді 1:1 з водою,уникаючи корені і під шапочку. Краще ще й прогріти волосся хвилин так 1-2.

Що ця маска дала моєму пористому волоссю:

-дуже розгладила і позбавила пушистості зразу ж.

-мені більше подобається аромат цієї маски,вона трохи холодить.

-волосся розсипчасте й слухняне

-виглядає доглянутим та зволоженим.

Купую в стіках,так краще дозувати і зручно. По ціні виходить більш-менш однаково як і купувати повнорозмірний варіант.

Філери,маски чи крем?

Потім почала комбінувати з філером About та Just Kawaii Кератиновая сила з ефектом ламінування.

Між цими двома філерами я не відчула різниці в дії.

Дуже непогана альтернатива Masil.

Як діє?

Завдяки гідролізату кератину та молочній кислоті засіб сприяє глибокому відновленню волосся, розгладжує кератинові лусочки, справляє зволожувальну та пом’якшувальну дію, збагачує волосся корисними речовинами, надає йому гладкості та природного блиску, робить шовковистим і доглянутим, зменшує сліди пошкоджень, захищає від сплутування, полегшує розчісування.

Склад товару

Філер для волосся ABOUT hair Кератинове розгладження, 13 мл

Denatured Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Aqua, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PPG-3 Caprylyl Ether, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Linalool, Triethanolamine.

Склад ще той)))

Але вона діє і досить таки добре.

Що вона дає:

-зволоження

-м'якість

-розгладжує і наповнює

-волосся блищить більше з нею

-стіка вистачає на 2 рази (!)

Розводжу 1:1 і тримаю хвилин 20.

В філері Just Kawaii є ще додатково аргінін,що надає еластичності волоссю.

Склад:Denatured Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Aqua, Behentrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetrimonium Chloride, PPG-3 Caprylyl Ether, Parfum, Hydrolyzed Keratin, Arginine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Limonene, Triethanolamine.

Мені вони обидва сподобалися,я ними час від часу користуюся.

Потім спробувала Hydro LPP маска La'dor для глибокого відновлення, для догляду за пошкодженим волоссям (мабуть вже всі нею користувалися)

Склад: Water, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleyl Alcohol, Daucus Carota Sativa Root Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Citric Acid, Lactic Acid, Benzophenone-9, Hydrolyzed Collagen, C12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Panthenol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Glycerin, Octyldodeceth-20, Octyldodeceth-16, Fragrance, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool

Властивості:

  • розгладжує та попереджає розпушування
  • полегшує розчісування й укладку
  • забезпечує необхідне зволоження
  • усуває механічне та хімічне пошкодження
  • піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим

Спосіб використання:Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.

Що особливого вона мені дала,окрім заявлених функцій :шалений об'єм.

Гладкість,зволоження і м'якість само собою. Бонус- гарний запах і непогана ціна.

Останній мій експеримент не дуже вдалий -крем для волосся.

Функція кремів - розгладження, зволоження та надання пасмам додаткового блиску. Так само вони інколи виконують відновлювальні функції, тобто заповнюють структуру волосинок лікувальними компонентами. Креми також використовуються для захисту волосся від несприятливих чинників навколишнього середовища, які можуть завдати шкоди та травм, наприклад прямі сонячні промені, гарячі інструменти для укладки чи забруднені повітря та вода.

Зазвичай це незмивні засоби.

Але саме BBCos Kristelevo змивний. Крем підходить для сухого та зневодненого волосся.

BBCos-це італійський бренд професійних засобів для волосся. Досить популярний в Європі. Але чомусь на мейкапі майже немає відгуків і вони досить різні.

Розкажу чим цей крем мене підкупив.

Формула крему має в собі арганову олію та насіння льону. Отже він повинен зволожувати, відновлювати, робити волосся блискучим, не обтяжуючи.

Виробник обіцяє,що крем глибоко проникає в структуру волосся, насичує корисними мінералами та вітмінами і розгладжує.

З брендом BBCos я давно знайома. Але знайомство не було безхмарним. Незмивашки та змивайки в ампулах цього бренду мені не підійшли.

Але пробник цього крему мене вразив своєю дієвістю. Вмить зволожив волосся і мою кульбабку( минулого літа я вела боротьбу з пухнастістю волосся) та перетворив на шовкові прядки наче після кератину. І це за 5 хвилин нанесення і змиття. Це мене реально приємно шокувало тоді та заінтригувало.

Він був в моєму вішлисті дуже довго і я його все ж таки купила.

Цей крем не рідкий,але й не дуже густий. Має дуже класний аромат. Мені пахне кондитеркою,чоловіку нівеєвським гелем для душу.

Аромат тримається досить довго,десь добу.

Він змивається. Наноситься на вологе волосся на декілька хвилин.

Що мене приємно вразило.

1. Волосся після крему добре блищить

2. Волосся довго не жирнішає,довше ніж зазвичай. На четвертий день після миття виглядає,наче тільки вчора помила голову(!).

3. Волосся дуже розгладжене. Наче шовкові нитки. Але мені здається,що воно більш жорстке. Від філерів воно м'якіше.

4. А от з приводу зволоження у мене не все так однозначно.

Коли користувалася пробником,то зволоження було сильніше навіть від одного разу. Тоді волосся наче наповнило вологою, воно стало дуже щільним,важчим і не потребувало прасочки(хоча тоді у мене дуже пушилося волосся). Зараз після року догляду за волоссям використовуючи корейські засоби,моє волосся в гарному стані. Але....зволоженості такої як хотіла після крему не відчуваю. Багато брендів грішить тим,що в пробниках засоби набагато сильніші по дії,ніж в повнорозмірних продуктах.

Дуже сподіваюсь, що присутній накопичувальний ефект. Поки більше розчарована, ніж задоволена. Але продовжую використовувати,не викидати ж його(.

Але звичайно всі ці засоби не будуть так працювати,якщо не слідувати деяким правилам.

  • Мийте голову двічі. Виняток становить миття голови щодня або додаткове миття (наприклад, після спортзалу). У решті випадків промивати шампунем потрібно двічі. Чому? По-перше, тому що через волосяний покрив вимити цю область дуже складно. По-друге, тому що ми очищаємо шкіру голови не так часто, як обличчя. По-третє, тому що на голові велика кількість сальних залоз, а отже, шкірного сала виділяється набагато більше. І найголовніше - перше миття розпушує бруд та залишки косметичних засобів, а друге вже ретельно очищає шкіру.
  • Не зволікайте з миттям, якщо голова вже брудна.
  • Мийте голову не рідше 2 разів на тиждень. Навіть якщо ваша шкіра не жирна, на ній все одно накопичуються побутові забруднення, чи то пилок дерев, домашній пил або інше. Таке рідке миття також може викликати проблеми зі шкірою голови, тому щонайменше 2 рази на тиждень.
  • Знайдіть час, щоб ретельно вимити голову. Багато людей роблять це нашвидкуруч, не замислюючись. І тут навіть два промивання може бути мало. Авжеж, ви очистите шкіру від шкірного сала, волосся виглядатиме свіжим, але насправді на шкірі відкладатиметься шар забруднень. То що робити? Виконайте масаж круговими рухами від чола до шиї. Ви здивуєтеся, наскільки цей етап може змінити якість вашого догляду за волоссям.Я ще додаю масажну силіконову щіточку при митті,вона масажує і краще вимиває шкіру.
  • Мийте голову теплою водою. Не використовуйте холодну чи гарячу воду. Така помилка може сприяти погіршенню стану шкіри та навіть випадінню волосся.
  • Користуватися кондиціонером при кожному митті(відповідним до потреб волосся)
  • Не сушіть волосся гарячим повітрям і не мийте голову гарячою водою. Використовуйте для цього тепле повітря та воду. Завдяки цьому ви уникнете пошкоджень, що виникають під впливом високої температури. Якщо треба прасочка,то термозахист обов'язковий.
  • Не тріть мокре волосся рушником. Вологе волосся набагато більше схильне до пошкоджень, тому таке тертя викликає незворотні пошкодження. Щоб позбутися зайвої вологи, слід акуратно промокнути волосся рушником.
  • Акуратно розчісуйте волосся. Не рвіть його, не тягніть. Якщо ваше волосся легко плутається, використовуйте незмивні кондиціонери, які не тільки полегшують розплутування, але й захищають волосся від пошкоджень. Пам'ятайте також про правильний підбір гребінця.
  • Не спіть з мокрим волоссям. Через цю помилку ви на крок далі від здорового волосся. Це призведе до того, що волосся легко ламатиметься, а мокра голова на подушці всю ніч — ідеальний час для зростання будь-яких мікробів, які принесуть тільки проблеми зі шкірою голови.

Ну і звичайно краса йде зсередини. Потрібно відслідкувати яких вітамінів та мікроелементів не вистачає. Та намагатися закрити дефіцити.