Олена В

Burberry My Burberry

Burberry My Burberry

Цей опис-це ода аромату My Burberry.

Дівчата, як на мене, цей аромат щось неймовірне. З усіх точок зору. Починаючи від флакона з цим ніжним та делікатним бантиком, і закінчуючи враженням, яке він справляє на оточуючих.

Тип аромату:квіткові, фруктові
Початкова нота:Бергамот, Грейпфрут, Запашний горошок, Лимон, Мандарин
Нота серця:Айва, Біла фрезія, Гарденія, Герань, Зелені ноти, Маракуя, Персик
Кінцева нота:Дамаська троянда, Мускус, Пачулі, Троянда, Фіалка, Шкіра

Burberry My Burberry

Його час-прохолода. Чи промозгла дощова осінь,чи відносно тепла зима.Чи дощова весна. Бо саме в низькі температури його ноти звучать найкращим чином. Влітку я помітила, що він для мене надто монотонний. Виділяється замшевий аромат і квітковість.Звучить трохи томно. А зараз, взимку, він цільний. Звучить яскравіше.

Відкривається аромат цитрусовою кислинкою. Але не гіркотою (як у мене з Calvin Klein CK IN2U Her вийшло).

Він багатошаровий. Тут наче цитрусова кислинка та свіжість, і зразу ж квіткова солодкість та пудра. Відчуваю просто букет, якось не вичленяються у мене компоненти. Просто букет свіжих квітів у вазі: і благородна троянда тут, і якісь польові різнокольорові,свіжі квіти.

Він простий, зрозумілий, вміру солодкий. Цей аромат розкривається просто, без переплітінь нот, взривів-затухань. Він пахне як квіти після дощу, як весняний сад. Просто, лаконічно, легко, але дуже й дуже привабливо. У мене близький до тіла. Хоча шлейф є. Він може ненадовго огорнути кімнату своєю вуаллю. Отже, в офіс чи на навчання він ідеален.

Я дуже його люблю за це делікатне звучання. І,до речі, він дуже компліментарний. Чоловіку подобається дуже. А це останнім часом рідкість.

У мене не замилюється (хоча читала про такий ефект), звучить чисто. Хоча я особисто люблю, коли аромат трохи пахне дорогим милом.

Звучить 4 години в середньому. Я не дуже довго його відчуваю, але інші чують довше. Мені хочеться його весь час поновлювати, так він мені зараз подобається. На волосся не наношу, тому не знаю чи довго тримається на ньому. А на одязі-дуже довго, ну в принципі як і завжди у мене.

Це у мене другий аромат Burberry. У мене ще був Body в різних форматах. Той все ж для мене більший фаворит. Можливо з ним просто пов'язані особливі спогади і очікування. Але і цей мені ну дуже-дуже "заходить" та імпонує.

Які у мене з цим ароматом асоціації? Це аромат спокійної та зваженої дівчини чи молодої жінки. Вона впевнена в собі. Трохи романтична, але не меланхолійна. Дуже комунікабельна та енергійна. ЇЇ люблять чоловіки. Розумна, небагатослівна та стримана. Вона йде по дощовому місту і посміхається перехожим. Ця дівчина щаслива, бо кохання живе в її серці!

(Щось мене потягло на романтичні роздуми 😉)

Рекомендую спробувати цей аромат, але почати все ж з пробника.

Дякую що читаєте!

Всім спокійного і затишного вечора!