🎁Загальне враження про бокс Garnier🎁

🎁Загальне враження про бокс Garnier🎁


📈Мій рейтинг протестованих продуктів...

Рейтинг буде починатися з продуктів, які сподобалися і закінчуватися продуктами, які виявилися не зовсім зрозумілими.

🥇1. Заслужене перше місце "Зволожувальний гель з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону". Навіть не чекала, що цей засіб стане просто літньою знахідкою для моєї комбінованої шкіри.

Коротка рецензія: миттєво вбирається, не викликає алергічних реакцій, покращує колір обличчя, зменшує жирний блиск ідеально зволожує перед нанесенням макіяжу.

🥈2. Заслужене друге місце отримала "Міцелярна вода для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals".

Коротка рецензія: дуже гарно і легко очищує шкіру від макіяжу, не потребує зусиль при використанні, не залишає темних плям біля очей, не подразнює шкіру та приємно пахне.

🥉3. Ну і заслужене третє місце отримує "Очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання для усіх типів шкіри".

Коротка рецензія: вважаю, що він якраз створений для комбінованої шкіри, ніякім разі не для чутливої, а от для комбінованої якраз те що треба. Дуже добре очищує та навіть відчуття, що звужує пори. Приємно пахне, зручний формат.
4. Четверте місце "Живильний крем для тіла для сухої та дуже сухої шкіри".

Коротка рецензія: знаю настільки важливим є достатнє зволоження шкіри та настільки це важливо під час активного сонячного випромінювання, тому цей засіб теж став приємним доповненням щоденного догляду. Гарно вбирається, не створює липкого шару, має приємний аромат.

5. П'яте місце Шампунь "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood.

Коротка рецензія: для жирної шкіри голови ну просто знахідка, дуже гарно очищує та довше залишає свіжим волосся. Єдине, що трохи бентежить це нав'язливий хімічний запах гумки з кавуном.

6. Шосте місце Бальзам-ополіскувач "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму Garnier Fructis Superfood

Коротка рецензія: гарне доповнення до шампуню цієї ж серії, пом'якшує волосся, покращує розчісування, не занадто обтяжує. І знову ж таки бентежить нав'язливий хімічний запах гумки з кавуном.

7. Сьоме місце маска 3 в 1 "Соковитий кавун" для тонкого волосся, яке потребує об'єму 

Коротка рецензія: вважаю, що маска з бальзамом-ополіскувачем цієї серії повністю взаємозамінні, ефект той самий, нав'язливий аромат теж)

8. Восьме місце дезодорант-ролик Garnier Mineral Deodorant УЛЬТРАЗАХИСТ 48 г.

Коротка рецензія: засіб не поганий, але НЕ УЛЬТРАЗАХИСТ І НЕ НА 48 годин, а якщо прибрати перебільшення, то комфортний та зручний, середньої ефективності засіб для людей, що не мають проблем з підвищеною пітливістю.

8. Дев'яте місце "Тканинна маска для зволоження й відновлення сухої шкіри губ з екстрактом вишні та провітаміном В5".

Коротка рецензія: як на мене, не зовсім зручний формат, бо губи потребують регулярного догляду й тканинні маски для них не кращий варіант. В цілому не погана маска, приємно пахне та має гелеву консистенцію.

10. Десяте місце "Гіалуронова тканинна маска з алое для всіх типів шкіри Garnier Skin Naturals".

Коротка рецензія: маска не погана, але ніяких видатних особливостей вона не має, тому особливо нічого про неї сказати.